Pretraga

Mala lekcija velikog života, Paula Sutton bivša modna urednica povukla se iz Londona u kuću u Norfolku. Hvatamo beleške!

Mala lekcija velikog života, Paula Sutton bivša modna urednica povukla se iz Londona u kuću u Norfolku. Hvatamo beleške!

Tekst: BURO.

Paula Sutton je zamenila London kućom u Norfoku i karijeru modne urednice ulogom blogerke, a u trenutku kada nabasate na njen Instagram profil ostajete hipnotisani jednostavnim i elegantnim životom koja vodi u engleskoj unutrašnjosti. Paula ima 50 godina, tako da je svrstavamo u grupu nama omiljenih „odraslih instagramerki“, njena zapažanja su odmerena, stil autentičan, a njen osmeh je noseći aksesoar na svakoj slici.

Mala lekcija velikog života, Paula Sutton bivša modna urednica povukla se iz Londona u kuću u Norfolku. Hvatamo beleške! (фото 1)
Mala lekcija velikog života, Paula Sutton bivša modna urednica povukla se iz Londona u kuću u Norfolku. Hvatamo beleške! (фото 2)

Iako je imala svoju publiku i pre situacije sa pandemijom, mnogi su je otkrili u trenutku kada su bili zalepljeni za svoje sofe u stanovima bez terase, Paulina ogromna kuća sa urednim travnjakom nam je tada izgledala kao ostvarenje svih karantniskih fantazija.

Mala lekcija velikog života, Paula Sutton bivša modna urednica povukla se iz Londona u kuću u Norfolku. Hvatamo beleške! (фото 3)
Mala lekcija velikog života, Paula Sutton bivša modna urednica povukla se iz Londona u kuću u Norfolku. Hvatamo beleške! (фото 4)

Dok je svima nama bio potreban period navikavanja na ideju društvenog distanciranja, Paula zapravo već godinama vodi takav život. Kako kaže najviše uživa u sopstvenom društvu i nije joj strano da sama provede ceo dan u sređivanju svoje bašte. U kuću koju fotografiše preselila se pre 10 godina iz Londona sa porodicom, njen sin Tobias imao je tada 8 godina, a bliznakinje Phoebe i Daisy 5. Dok je radila u medijima, njen dan je trajao do zauvek i uvidela je da će zbog takvog ritma života propustiti odrastanje sopstvene dece. Prvih godina u Norfolku se odmarala i brinula o deci. Tokom tog vremena nije napravila previše slika i zove ih „nevidljive godine“.

Mala lekcija velikog života, Paula Sutton bivša modna urednica povukla se iz Londona u kuću u Norfolku. Hvatamo beleške! (фото 5)

Na početku je postavljala scene seoskog života uz poneku sliku na kojoj je i ona i svaki put bi dobila komentare da njeni prijatelji žele da vide upravo nju na fotografijama. I tako je sve počelo, nalog je postao više ličan, a Paula je otkrila da ju pisanje opisa ispod slika ispunjava radošću. Iako tokom života nije volela da se slika, naučila je kako da bude ispred kamere i vremenom se oslobodila i sada veselo pozira.

Mala lekcija velikog života, Paula Sutton bivša modna urednica povukla se iz Londona u kuću u Norfolku. Hvatamo beleške! (фото 6)
Mala lekcija velikog života, Paula Sutton bivša modna urednica povukla se iz Londona u kuću u Norfolku. Hvatamo beleške! (фото 7)

Njen talenat za odličan kadar pripada zapravo njenom bivšem životu, Paula je radila kao predstavnik za medije modne agencije Elite Premier, a zatim je prešla u tim birtanskog izdanja Elle magazina. Ukoliko vam je potrebna mrvica optimizma na dnevnom nivou obavezno dodajte @hillhousevintage nalog na svoju listu. Uvidećete koliko život na selu može da bude šik i koliko je zapravo bitno pažnju usmeriti na detalje i sitnice koje vas vesele.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor