Pretraga

Najlepše novogodišnje jelke koje smo do sada videli na Instagramu

Najlepše novogodišnje jelke koje smo do sada videli na Instagramu

Tekst: BURO.

Priznajemo, nekoliko prethodnih godina nam se kosa dizala na glavi od same pomisli na Novu godinu, frku i gunglulu. Prerano kićenja grada u nama je stvaralo inat da se dekorisanju kuće posvetimo tek u poslednjim danima godine na izmaku. Dočeke smo zamenili matineima, a i oni bi nam dosadili do trenutka kada bi trebalo euforično povikati „Srećna Nova godina!“. I evo, javno priznajmo da se kajemo zbog tog ponašanja. Od kad živimo u New Normal svetu, stare blesave navike nam se čine tako privlačnim. Pa neka se guramo u saobraćaju i otimamo sa nepoznatim ljudima za poklone u tržnom centru. Neka vrištimo kad padne mrak uz muziku bez razloga i neka grlimo nepoznate pijane ljude kada sat otkuca ponoć. Nažalost, u ovom deljenju bez pipanja i ako možete da dišete dva metra dalje od nas, hvala. No, bar možemo da se pozabavimo dekorisanjem ozbiljno i posvećeno. Inspiraciju za početak tog projekta pronašli smo na Instagramu, na profilima poznatih ličnosti. Ovo su jelke koje su privukle našu pažnju.

Najlepše novogodišnje jelke koje smo do sada videli na Instagramu (фото 1)

Naravno da Kardashian klan ne propušta nijednu priliku da preteruje i napravi žurku (sada imamo novonastalo razumevanje i za njih). Čekamo da vidimo da li će Kim proširenu porodicu odvesti na privatno ostrvo, a do tada smo se fokusirali na jelku koja se nalazi u kući Kylie Jenner koja je iako raskošna rastom vrlo ukusno i svedno ukrašena. Blistave lampice kao jedini ukras? Pravi izbor.

Najlepše novogodišnje jelke koje smo do sada videli na Instagramu (фото 2)

Voditelj Tan France je zapravo najveći fan novogodišnjih praznika - ikada. Jer već čitavu deceniju neguje tradiciju da jelku kiti pre Dana zahvalnosti, već početkom novembra. Ni to mu nije dovoljno pa bira najveću jelku koju može da pronađe, ako se zagledate videćete da vrh jelke dodiruje plafon. Okej.

Najlepše novogodišnje jelke koje smo do sada videli na Instagramu (фото 3)

Američku blogerku Juliu Berolzheimer pratimo već godinama, u međuvremenu je usporila sa putovanjima i odustala o brenda haljina koji je razvijala prethodnih nekoliko godina i sada jednostavno uživa u majčinstvu i vremenu sa svojom malom porodicom. U duhu toga je i njena jeka inspirisana klasikom i proverenim vrednostima.

Najlepše novogodišnje jelke koje smo do sada videli na Instagramu (фото 4)

Naravno da dosta očekujemo od Marthe Stewart, a američka lifestyle kraljica se ovog puta odlučila za paletu koja kombinuje svetlozelenu, zlatnu i belu boju. Istovremeno elegantan i nekonvencionalan izbor.

Najlepše novogodišnje jelke koje smo do sada videli na Instagramu (фото 5)

Blogerka Chiara Ferragni uživa u prazničnom preterivanju (setimo se samo njene cookie jelke iz 2012. godine), a ovog puta nije išla do kraja. Iako je odabrala ogromno drvo, zadržala se na klasičnim kuglama i mašnama uz raznobojne lampice.

Najlepše novogodišnje jelke koje smo do sada videli na Instagramu (фото 6)

Manekenka Rosie Huntington-Whiteley od koje tokom godine prepisujemo kada su u pitanju moda i enterijer, dala je novi zadatak sa izborom ukrasa. Naime, ona se odlučila za pomalo „gotik“ jelku boje su tamne, a pored ukrasa tu su i šišarke i široka plišana traka koja obavija grane.

Najlepše novogodišnje jelke koje smo do sada videli na Instagramu (фото 7)

Da li bi tekst o novogodišnjim ukrasima bio potpun ako se tu ne bi našla Mariah Carey? Naravno da ne! Mariah je praznik lično. Jer sve što ona želi za Božić je jelka ukrašena u tradiconalnom fazonu. I to je dobila.

Najlepše novogodišnje jelke koje smo do sada videli na Instagramu (фото 8)

Selena Gomez nam je ove sezone poklonila sjajnu poruku, a to je da su svi poznati ljudi baš kao i mi. Pa ako ih mrzi da se previše bave dekoracijom sasvim dobro će poslužiti i obična veštačka jelka i svi ukrasi koji su se zatekli od pre. Poenta praznika su ljubav i zajedništvo, hvala Selena.

Najlepše novogodišnje jelke koje smo do sada videli na Instagramu (фото 9)

Jane Fonda nam je jedna od omiljenih glumica i apsolutno je obožavamo! Pa samim tim obožavamo i ovo njeno ogromno drvo na kojem ćete videti skoro sve što postoji na svetu: crvene, zlatne i zelene kuglice, srca, malene figure Deda Mraza, anđele, medvediće, lampice. Poeni za trud Jane.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor