Pretraga

Nekad posle posla

Nekad posle posla

Tekst: BURO.

Kako meseci odmiču, liste za "Nekad posle posla" su nam sve duže kao i prolećni dani. Lepo vreme, lagana odeća i sve više sadržaja koji se nudi, dovode nas u nezgodnu poziciju. Ipak najgore od svega što može da se desi, da pored ove široke palete ipak posle napornog dana odete pravo kući. Ukoliko od silnih ponuda ne možete da izdvojite prioritete, tu smo da vam pomognemo, ovo su naši predlozi. 

MANDA JAVORINA, modna urednica

Nekad posle posla (фото 1)

Iako nam je redakcija blizu nove stanice, još uvek nisam stigla da sednem na voz i odem u Novi Sad. Čini mi se gotovo nemogućim da mogu da stignem do roditelja i pasa za pola sata ali nikako da konačno nađem vremena da to i uradim. Iskreno, malo čekam i da prođe gužva, a onda se spremam da putujem uz ispijanje espressa.

DAVID GAŽO, art director

Nekad posle posla (фото 2)

Pre godinu dana naišao sam na sajt tagai.rs i od tada ne mogu da ga zaboravim. Prvo što mi je na listi želja jeste da krenem na neki od njihovih kurseva i da se posvetim japanskoj kulturi koju neizmerno volim i poštujem!

IVA PARAĐANIN, urednica kulture 

Nekad posle posla (фото 3)

Iako proleće već uveliko traje, već mesec dana nikako da posle kancelarije produžim na omiljenu porciju antistresa: tri kugle sladoleda u Crnoj ovci. Maštam o kuglama od maka, đanduje i borovnice koji će učiniti da bar na kratko zaboravim na nepročitane mejlove, zažmurim i nestanem. 

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor