Pretraga

Ponesite svoju omiljenu zgradu u obliku minijaturne značke

Ponesite svoju omiljenu zgradu u obliku minijaturne značke

Tekst: BURO.


Ljubitelji arhitekture, pažnja! Čak i kada ne možete da priuštite život u nekoj od ikoničnih građevina koje su osmislili najpoznatije svetske arhitekte možete jasno pokazati svoju ljubav i divljenje.

Ponesite svoju omiljenu zgradu u obliku minijaturne značke (фото 1)

Drop-a-pin je koncept koji nudi značke u obliku čuvenih zgrada, iza njega stoji bračni par - arhitekta i grafički dizajnerka. Oni su zajedničkim snagama kreirali značke od emajla kako bi odali priznanje arhitektama kao što su Shigeru Ban (Cardborad Cthedral) i Frank Gehry (Walt Disney Concert Hall).

Ponesite svoju omiljenu zgradu u obliku minijaturne značke (фото 2)

Na tu ideju došli su posle pet godina putovanja po svetu gde su fotografisali sve zgrade koje su im se dopale, pošto su pokušali da kupe značke u obliku tih zgrada shvatili su da ne postoje, sledeći korak bio je da uđu u proizvodnju. Svoj projekat predstavili su na platformi Indiegogo gde su brzo premašili potrebna sredstva, cilj je bio da sakupe 600 dolara, a kampanja je završila sa 4.400 dolara na računu.

Ponesite svoju omiljenu zgradu u obliku minijaturne značke (фото 3)

Značke su minijaturne i idealne veličine za poneti na reveru, ali su istovremeno neverovatno dobro urađeni svi detalji koji čine te građevine posebnim. U prvoj fazi u prodaji su bile zgrade: Nakagin Capsule Tower, Villa Savoye, Casa Study House No.8, Geisel Library i Guggenheim muzej. Na Instagramu su objavili još nekoliko novih kreacija, ne znamo za vas, ali mi se spremamo u niskom letu za sledeću fazu prodaje.

Ponesite svoju omiljenu zgradu u obliku minijaturne značke (фото 4)

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor

Ostavite komentar