Pretraga

Postoje tašne manje i od Jacquemus Micro Chiquito torbe, zapravo one su minijaturne!

Postoje tašne manje i od Jacquemus Micro Chiquito torbe, zapravo one su minijaturne!

Tekst: Jelena Karakaš


Mini Chiquito model torbe nas je iznenadio i zatekao, mikro nas je ostavio sa vilicama do poda, a kod malecke torbe koja se sada nosi oko vrata smo samo izvili obrvu. Modna publika je spremna na sve luđe i luđe stvari, a očigledno ne žele da išta nose sa sobom. Tu ih razumemo, živela sloboda!

Postoje tašne manje i od Jacquemus Micro Chiquito torbe, zapravo one su minijaturne! (фото 1)

 

Ali i od toga ima manje, znamo da zvuči kao nešto na granici naučne fantastike, ali kad budete videli rad Patrizie Santi poverovaćete u modna čuda. Ona reprodukuje najpoznatije it torbe i cipele, ali u razmeri 1:12. Kako biste dobili osećaj kolicko je to, dovoljno je da kažemo da je jedna cipelica dužine jagodice prsta na ruci. Spavaš li mirno, Simon Porte?

 

Patrizia je minijaturista iz Italije koja je zanat ispekla u radnji sa kožom Pelletteria Tabarro koju drži njena sestra. Sve proizvodi ručno, od početka do kraja procesa. Torbe izrađuje od prave kože, a za cipele koristi i originalne đonove, sve oblikuje rukama uz korišćenje raznovrsnih materijala kao što su drvo i pluta.

Svoje minijature prodaje online po ceni manjoj od pedeset evra, a u ponudi su čak i smanjene Chanel i Gucci papirne kese po ceni od četri evra.

Neodoljivo!

 

Postoje tašne manje i od Jacquemus Micro Chiquito torbe, zapravo one su minijaturne! (фото 3)
Postoje tašne manje i od Jacquemus Micro Chiquito torbe, zapravo one su minijaturne! (фото 4)

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor

Ostavite komentar