Pretraga

Raspoloženi ste da isprobate neki DIY projekat? Predlažemo da ga pronađete na nekom od ovih profila

Raspoloženi ste da isprobate neki DIY projekat? Predlažemo da ga pronađete na nekom od ovih profila

Tekst: BURO.

Topla sezona, duži dani, nalet optimizma i energije… Da, napokon uživamo u mini renesansi, još uvek pažljivo istražujemo svet i uključujemo se u tokove “starog normalnog života”, a dok nas još uvek nisu preuzele obaveze i isti taj “stari dobar ritam” čija brizina nekako deluje blizu brzine svetlosti, pokušavamo da se bavimo novim hobijima. DIY projekti jesu sjajan način da se kreativno angažujete i napravite neki kul komad za vaš dom, nešto jednistveno i samo vaše. Manuelni rad i odvojenost o telefona i kompjutera takođe mogu da vam prijaju i učine da smanjite nivo stresa u životu. Zato vam predlažemo da zapratite nekoliko Instagramera koji su se specijalizovali upravo za takve projekte. Oni su umešni, maštoviti i razmišljaju van okvira. Na njihovim feed-ovima možete pronaći step by step smernice za projekte, dok će vas storiji koje izbacuju svaki dan inspirisati da se odvažite za baratanje sa bušilicom i testerom (lakše je nego što zvuči. obećavamo!).

Geneva Vanderzeil

Raspoloženi ste da isprobate neki DIY projekat? Predlažemo da ga pronađete na nekom od ovih profila (фото 1)
Raspoloženi ste da isprobate neki DIY projekat? Predlažemo da ga pronađete na nekom od ovih profila (фото 2)

Geneva Vanderzeil je dobro poznato ime svima koji su pratili blogove u protekloj deceniji, ova zabavna i kreativna devojka je odrasla pred budnim okom društvenih mreža. Sa projektima je započela dok je živela u Hong Kongu, u međuvremenu je svoje najbolje ideje ukoričila u knjigu “Home Is Where You Make It: DIY ideas and styling secrets to create a home you love - whether you rent or own” koja je izašla 2020. godine. Danas ona živi sa mužem i decom u Australiji u kući koja služi kao poligon da isproba sve što joj padne na pamet. Kad krenete da skrolujete po njenom profilu shvatićete da je skoro svaki komad nameštaja pretrpeo neku njenu kreativnu intervenciju. Nepresušna inspiracija!

Raspoloženi ste da isprobate neki DIY projekat? Predlažemo da ga pronađete na nekom od ovih profila (фото 3)
Raspoloženi ste da isprobate neki DIY projekat? Predlažemo da ga pronađete na nekom od ovih profila (фото 4)

Drew Scott

Raspoloženi ste da isprobate neki DIY projekat? Predlažemo da ga pronađete na nekom od ovih profila (фото 5)
Raspoloženi ste da isprobate neki DIY projekat? Predlažemo da ga pronađete na nekom od ovih profila (фото 6)
Raspoloženi ste da isprobate neki DIY projekat? Predlažemo da ga pronađete na nekom od ovih profila (фото 7)

Ovog momka neki od vas znaju po insta nadimku LoneFoxHome, a u središte pažnje javnosti dospeo je prošle godine kada je apgrejdovao običan Ikea ormarić u sada megapopularnu komodu sa vratimo od španske trske. Drew je ponudio YouTube video u kome do detalja objašnjava proces, toliko je jednostavno da su ljudi širom sveta uradili slično, a na njegovom profilu možete pronaći najbolje izvedene komode. Naravno, to nije jedini njegov DIY projekat, on je šerovao gomilu ideja kako osvežiti jeftin ili pohaban nameštaj. Drew je prava riznica ideja!

Raspoloženi ste da isprobate neki DIY projekat? Predlažemo da ga pronađete na nekom od ovih profila (фото 8)
Raspoloženi ste da isprobate neki DIY projekat? Predlažemo da ga pronađete na nekom od ovih profila (фото 9)

Michaela Shoebridge

Raspoloženi ste da isprobate neki DIY projekat? Predlažemo da ga pronađete na nekom od ovih profila (фото 10)
Raspoloženi ste da isprobate neki DIY projekat? Predlažemo da ga pronađete na nekom od ovih profila (фото 11)
Raspoloženi ste da isprobate neki DIY projekat? Predlažemo da ga pronađete na nekom od ovih profila (фото 12)

Michaela deli slike svog doma i projekata koje radi kako bi njega unapredila od juna 2019. godine. Za razliku od većine DIY blogera ona je fokusirana na svedeni, minimalan izgled enterijera. Tokom karatina ona je isprobala na desetine jednostavnih projkata koje je pronalazila na Instagramu i Pinterestu. Njen najpoznatiji projekat jeste plafon pokriven letvica od svetlog drveta koji daje elegantnu notu hodniku gde se nalazi. Ona se najčešće drži prirodne palete boja i koristi materijale kao što su cigle, terrazzo i drvo, pa ako ste u sličnom fazonu, sigurno ćete pronaći i nešto za sebe.

Tina Doodles

Raspoloženi ste da isprobate neki DIY projekat? Predlažemo da ga pronađete na nekom od ovih profila (фото 13)

Ukoliko nemate previše prostora da se razmašete sa komplikovanim DIY projektima obožavaćete profil Tina Doodles. Naime, Tina sa svojom zajednicom deli ideje za manje DIY projekte, radi se o ukrasima za kuću koji mogu oplemeniti svaki enterijer i dati mu dozu karaktera i kreativnosti. Sveće, vaze, jastučnice su u fokusu njene pažnje. Probajte da ispratite neki od projekata, bićete oduševljeni rezultatom!

Raspoloženi ste da isprobate neki DIY projekat? Predlažemo da ga pronađete na nekom od ovih profila (фото 14)

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor