Pretraga

Après-ski edicija: Evo gde su sada najbolje žurke na snegu

Après-ski edicija: Evo gde su sada najbolje žurke na snegu

Tekst: BURO.

Nismo zimski tipovi, ali da se ne lažemo, nismo ni imuni na dobar Après-ski. Volimo tu spontanost, zveckanje čaša ispod rukavica i atmosferu koja se lagano zagreva da bismo na kraju skinuli jakne kako bismo mogli slobodnije da đuskamo. Za istinske ljubitelje zimskih sportova, planina, ali i dobrog provoda, upravo to je jedan od obaveznih elemenata prilikom izbora pravog skijališta. Ako još uvek ne znate gde ćete da ostavljate tragove od borda ili skija ove godine, evo gde su sada najbolje žurke na snegu.

Courchevel, Francuska

Après-ski edicija: Evo gde su sada najbolje žurke na snegu (фото 1)

Ova adresa vam je vrlo verovatno dobro poznata, ali imamo ideju kako da ove godine zimovanje izdignete na još viši nivo i odavde uzmete najbolje. Najpre predlažemo zagrevanje i lagani ručak na terasi Le Cap Horn restorana, a u zavisnosti od vašeg entuzijazma, nakon toga imate dve varijante. Možete se ušuškati ispod ćebeta i piti ledeni šampanjac u Le Mangeoire poznatom skijaškom klubu, a ako želite pravi party, onda produžite u La Folie Douce, jedan od legendarnih alpskih barova gde se ruke drže u visu, a disko kugle vam se vrte iznad glave dok u pozadini tutnji dobra muzika .

St Anton, Austrija

Après-ski edicija: Evo gde su sada najbolje žurke na snegu (фото 2)

Ako je vaš omiljeni zimski hobi skijanje, onda verovatno na svojoj agendi čuvate i St Anton u Austriji. Ovo mesto važi za najzabavniji après-ski na svetu! Tu žurka traje 24/7 i dobrodošli su samo najizdržljiviji igrači, spremni da partijaju ceo dan. (Ipak, budite spremni da gledate nimalo slatke scene spusta na sve četiri pripitih skijaša koji pronalaze put do dna staze na drhtavim nogama.)

Verbier, Švajcarska

Après-ski edicija: Evo gde su sada najbolje žurke na snegu (фото 3)

Verbier resort poznat je po svojoj danonoćnoj živosti i dinamičnosti. Retro Farm klub je najpopularnije it mesto, a od 2012. La Vache važi za još jedno party žarište na planini. Ako želite opušteniju i tišu varijantu, predlažemo da se nakon spusta uputite u Ice Cube bar i počastite sebe najboljim pogledom na modro nebo.

Val d’Isère, Francuska

Après-ski edicija: Evo gde su sada najbolje žurke na snegu (фото 4)

Après-ski u Val d’Isèru nudi ponešto za svakoga, bilo da želite da lagano ispijate kuvano vino pored kamina ili đuskate na stolovima u Cocoricu. Na ovom mestu uvek vlada dobra atmosfera zbog čega svi hrle na vrata ovog bara i zato predlažemo da na vreme zauzmete svoje mesto. (Nećete obraćati pažnju na gužvu jednom kada vas kokteli udare u kolena.)

Zermatt, Švajcarska

Après-ski edicija: Evo gde su sada najbolje žurke na snegu (фото 5)

Zermatt resort nudi pregršt opcija, ali najživlje od planinskih après mesta je Hennu Stall - tamo gde se jegeri isporučuju kao na traci i gde se uvek čuje dobra muzika. Ako tražite ekstravagantniju varijantu i ujedno super pozadinu za fotke na Instagramu, predlažemo pivo/a u Dorf baru koji je interpretacija igla.

Aspen, USA

Après-ski edicija: Evo gde su sada najbolje žurke na snegu (фото 6)

Aspen zauzima počasno mesto na svim best of the best après-ski listama godinama unazad. Ovde žurke traju danonoćno, a dobar provod je zagarantovan pa onda i zapečatiran. Zahvaljujući Highlands pivnici, ovde je ispijanje visokokvalitetnog piva najveća atrakcija, dok su sa druge strane, The Little Nell i Limelight Lounge rezervisani za elitu. Poznato je da na Aspenu zimuju Kendall Jenner, Kate Hudson i Kim Kardashian.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor