Nova lokacija Šarlo pekare

autor BURO.
1 copy 1

Pekare su doživele ozbiljan preokret u poslednjih nekoliko godina. Od lokalnih mesta gde smo išli po burek, mekike i kifle, stigli smo do modernih pekara koje nude proizvode kao što su sourdough hlebovi i peciva do sofisticiranih kombinacija sastojaka poput kruške i avokada na istom parčetu hleba. Jedan od tih primera imamo priliku da probamo na novoj lokaciji Šarlo pekare – u Gastrošoru.

92d226c0 1746 4af6 bdfe 953ff7c6acf7
cd6b23b6 4e4e 47a8 89b8 9ed839c7b39b

Šarlo x Gatrošor

Gastrošor je postao destinacija za sve one koji traže beg od gradske gužve i žele da uživaju u hrani i piću. To je mesto koje se razvija kao jedinstveni koncept, na kom se spajaju dnevni ritam uživanja sa večernjim žurkama i okupljanjima. Šarlo je ostao veran svojoj filozofiji jednostavnosti, kvaliteta i minimalizma u enterijeru, ali je ponudu dodatno unapredio. Osim standardnih sourdough hlebova po kojima su prepoznatljivi, ponuda se proširila na sendviče u fokači, slane kroasane i vegetarijanske sendviče.

560378a6 c197 4444 b4a8 ffeb08685ac0

Radno vreme Šarlo pekare na novoj lokaciji je od 9h do 17h, što znači da je jutarnje sunce u Gastrošoru dobilo smisao i upotrebnu vrednost. Kafa dolazi iz pržionice Hotela Beograd, čime se zadržava visok standard kada je u pitanju kvalitet kafe.

4490d188 3cd9 44a6 b995 982d8ef1bd97

Uz već poznati asortiman hlebova, peciva i kolača, Šarlo sa ovom lokacijom pomera granice iskustva u pekari, jer ovde možete da popijete i čašu prirodnog vina ili kraft piva.

3736ceee 6b3f 4278 87ef 200baf99c717
e19ae592 3a9e 40f6 a9c9 932af30e0713

Pekara Šarlo na novoj lokaciji donosi nove trendove i prilagođava se zahtevima savremenih potrošača. Ako želite nešto više od standardne ponude, a pritom volite prirodna vina, specialty kafu i kreativne kombinacije sastojaka – Gastrošor i Šarlo su destinacija.

7ffef2cb 6bb3 41f7 95fb a35a9fe60a2c
sarlo 2

Foto: BURO.