Povezano
Pekare su doživele ozbiljan preokret u poslednjih nekoliko godina. Od lokalnih mesta gde smo išli po burek, mekike i kifle, stigli smo do modernih pekara koje nude proizvode kao što su sourdough hlebovi i peciva do sofisticiranih kombinacija sastojaka poput kruške i avokada na istom parčetu hleba. Jedan od tih primera imamo priliku da probamo na novoj lokaciji Šarlo pekare – u Gastrošoru.


Šarlo x Gatrošor
Gastrošor je postao destinacija za sve one koji traže beg od gradske gužve i žele da uživaju u hrani i piću. To je mesto koje se razvija kao jedinstveni koncept, na kom se spajaju dnevni ritam uživanja sa večernjim žurkama i okupljanjima. Šarlo je ostao veran svojoj filozofiji jednostavnosti, kvaliteta i minimalizma u enterijeru, ali je ponudu dodatno unapredio. Osim standardnih sourdough hlebova po kojima su prepoznatljivi, ponuda se proširila na sendviče u fokači, slane kroasane i vegetarijanske sendviče.

Radno vreme Šarlo pekare na novoj lokaciji je od 9h do 17h, što znači da je jutarnje sunce u Gastrošoru dobilo smisao i upotrebnu vrednost. Kafa dolazi iz pržionice Hotela Beograd, čime se zadržava visok standard kada je u pitanju kvalitet kafe.

Uz već poznati asortiman hlebova, peciva i kolača, Šarlo sa ovom lokacijom pomera granice iskustva u pekari, jer ovde možete da popijete i čašu prirodnog vina ili kraft piva.


Pekara Šarlo na novoj lokaciji donosi nove trendove i prilagođava se zahtevima savremenih potrošača. Ako želite nešto više od standardne ponude, a pritom volite prirodna vina, specialty kafu i kreativne kombinacije sastojaka – Gastrošor i Šarlo su destinacija.


Foto: BURO.