Pretraga

Da li ste videli novu Duna Sab kolekciju aksesoara kojom smo oduševljeni

Da li ste videli novu Duna Sab kolekciju aksesoara kojom smo oduševljeni

Tekst: BURO.


Dunja Sabljić je svakako ime koje je poznato u modnim krugovima. Nakon što je sebi napravila ranac koji su uskoro svi poželeli da nose, ova dizajnerka enterijera i nameštaja okrenula se modi koju je oduvek obožavala. Sa aksesoarima koje nose kako stylish devojke tako i poznati, i torbama koje su postale neizostavni deo kolekcija IT devojaka, izgradila je ime i estetiku koja je veoma prepoznatljiva. Minimalizam i ručni rad je ono po čemu je prepoznaju, a sada se odlučila da u novu kolekciju torbi i nakita ubaci i boje. Pa da počnemo...

U Dunjinoj novoj kolekciji posebno mesto zauzimaju torbe, koje su, kao i do sada, izrađene od kože, dok kod nakita preovladava poludrago kamenje u pastelnim bojama.

Ova upotreba boja u kolekciji za proleće/leto 2019. je novitet kada je Duna Sab brend u pitanju, ali svakako deluju neodoljivo i nimalo detinjasto, već nose asocijaciju na skandinavske brendove koji su ponati po svom minimalizmu.

Prilikom rada na novoj kolekciji donela je odluku da torbe i aksesoari ponesu imena slatkiša, tako da smo dobili modele Macaroon, Cannoli, Cotton Candy, Granita, koji su po svom koloritu i formi bili inspiracija za ovu kolekciju. Ne znamo za vas ali - we want candy!

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor

Ostavite komentar