Pretraga

Da li ste videli novu Duna Sab kolekciju aksesoara kojom smo oduševljeni

Da li ste videli novu Duna Sab kolekciju aksesoara kojom smo oduševljeni

Tekst: BURO.

Dunja Sabljić je svakako ime koje je poznato u modnim krugovima. Nakon što je sebi napravila ranac koji su uskoro svi poželeli da nose, ova dizajnerka enterijera i nameštaja okrenula se modi koju je oduvek obožavala. Sa aksesoarima koje nose kako stylish devojke tako i poznati, i torbama koje su postale neizostavni deo kolekcija IT devojaka, izgradila je ime i estetiku koja je veoma prepoznatljiva. Minimalizam i ručni rad je ono po čemu je prepoznaju, a sada se odlučila da u novu kolekciju torbi i nakita ubaci i boje. Pa da počnemo...

Da li ste videli novu Duna Sab kolekciju aksesoara kojom smo oduševljeni (фото 1)

U Dunjinoj novoj kolekciji posebno mesto zauzimaju torbe, koje su, kao i do sada, izrađene od kože, dok kod nakita preovladava poludrago kamenje u pastelnim bojama.

Da li ste videli novu Duna Sab kolekciju aksesoara kojom smo oduševljeni (фото 2)

Ova upotreba boja u kolekciji za proleće/leto 2019. je novitet kada je Duna Sab brend u pitanju, ali svakako deluju neodoljivo i nimalo detinjasto, već nose asocijaciju na skandinavske brendove koji su ponati po svom minimalizmu.

Da li ste videli novu Duna Sab kolekciju aksesoara kojom smo oduševljeni (фото 3)

Prilikom rada na novoj kolekciji donela je odluku da torbe i aksesoari ponesu imena slatkiša, tako da smo dobili modele Macaroon, Cannoli, Cotton Candy, Granita, koji su po svom koloritu i formi bili inspiracija za ovu kolekciju. Ne znamo za vas ali - we want candy!

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor