Pretraga

Da li su cipele novi nakit? I da li bi trebalo da stavite ogrlicu na omlijene salonke?

Da li su cipele novi nakit? I da li bi trebalo da stavite ogrlicu na omlijene salonke?

Tekst: BURO.

Iako živimo u dobu koje deluje kao da je sastavljeno od beskonačno mnogo dana ispunjenih trenerkama i perjanim jaknama odgovor je zapravo da. I to onako baš jedno glasno da! Glasno poput svih tih broševa, cirkona, kristala i lanaca koje u poslednje vreme vidimo na obući svih svetskih brendova. Tu su novi trendi dizajneri koji pomeraju granice dodajući cirkone na štiklu, kaišiće, na vrh cipele, praktično svuda gde uspeju da pričvrste ukrase. A s druge strane i klasični modeli su dobili svoj apdejt u vidu svetlucavih detalja. Možda nemamo ideju gde ćemo nositi ove raskošne cipele, ali sve što znamo jeste da ih stvarno stvarno želimo!

Da li su cipele novi nakit? I da li bi trebalo da stavite ogrlicu na omlijene salonke? (фото 3)

@STYLEHEROINE

Da, sneg je i korona i klubovi ne rade... Ali dizajneri su se toliko razigrali na polju obuće da počinjemo da se pitamo da li je okej kupovati sandale „za na policu“? Letos smo izdvojili naše omiljene modele sandala sa cirkonima, ali od tada se „žurka“ zahuktala. Na cipelama su sada ukrasi za koje se komotno možemo zakleti da smo ih tokom devedesetih i dvehiljaditih imali u svojim kutijama za nakit.

Da li su cipele novi nakit? I da li bi trebalo da stavite ogrlicu na omlijene salonke? (фото 6)

@MASSIMOBONINI_OFFICIAL

Ako se bolje zagledate primetićete da ukrasi na sandalama zapravo izgledaju kao par visećih minđuša, a da su oko gležnja salonki predimenzionirane narukvice. Zapravo više nema potrebe da ikada kupite narukvicu za nožni članak, budući da cipele dolaze u toliko raskošnim varijacijama da bi postideli svaki „anklet“. Živimo u DIY svetu, pa je možda ovo sjajno vreme da isprobate koliko ste vešti sa prstima, ako uspete u toj misiji uživaćete u paru „novih“ super seksi štikli. Ukoliko ne, izdvojili smo najbolje varijacije na temu koje možete sada pazariti (i nositi zauvek naravno).


Povezani članci

Buro 24/7 Izbor