Pretraga

Kako nosimo nakit ovog leta? Nagomilan, naravno!

Kako nosimo nakit ovog leta? Nagomilan, naravno!

Više je više

Tekst: Manda Javorina

Neke od najboljih stvari na svetu dolaze naslagane na gomile: Pringles, Jenga iliti Ciglice, okrugle kutijice sa šljokicama i, naravno, nakit. Da li postoji pogrešan način da ga poređate? Mi kažemo: ne! Osim ukoliko od njegove težine ne možete da pomerate prste - onda sigurno ne valja. Ono što vam donosimo je samo nekoliko praktičnih saveta i naših omiljenih komada, da lakše počnete. Jedino pravo pravilo je da, ako želite da dobijete maksimalan over the top efekat, nemojte mešati metale - dakle, zlato sa zlatom i srebro sa srebrom. Jedostavno, zar ne? Biseri, tirkiz, dijamanti, svi kamenčići (pravi ili ne) su dobrodošli!

Kako nosimo nakit ovog leta? Nagomilan, naravno! (фото 1)

Otpetljavanje zamršenih ogrlica je zabavno otprilike koliko i poseta zubaru. Da biste to izbegli, uvek nosite i jednu (dve? tri?) duže sa težim priveskom, a na tanke stavite sitne priveske - tzv. charms. Ova dodatna težina će ih sprečiti da se prepliću. I slobodno na sve to dodajte choker!

Kako nosimo nakit ovog leta? Nagomilan, naravno! (фото 4)
Massimo Dutti, 3.790 din.

Odaberite temu i držite je se. Narukvice različite debljine, a sličnog finiša izgledaju savršeno zajedno, a možete ih i razbiti nekom bojom - slobodno između njih vežite svilenu maramu (dva trenda jednim udarcem) ili dodajte neke komade od pletene kože u miks.

Kako nosimo nakit ovog leta? Nagomilan, naravno! (фото 6)
Pandora, 23.270 din.

Ređanje prstenja je možda najzabavnije od svega ali vodite računa o tome da, ako ređate dijamante, ih ne stavljate preblizu tako da mogu međusobno da se oštete. Isto važi za bilo koje drago ili poludrago kamenje, pogotovo ako se na nakitu drži kukicama.

Kako nosimo nakit ovog leta? Nagomilan, naravno! (фото 8)
Pandora, 8.970 din.
Kako nosimo nakit ovog leta? Nagomilan, naravno! (фото 9)
Pandora, 6.370 din.
Kako nosimo nakit ovog leta? Nagomilan, naravno! (фото 10)
Pandora, 11.570
Kako nosimo nakit ovog leta? Nagomilan, naravno! (фото 11)

 

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor