Pretraga

Leto nije leto bez aksesoara za kosu: evo šta nose devojke koje volimo

Leto nije leto bez aksesoara za kosu: evo šta nose devojke koje volimo

Tekst: BURO.

Ovog leta vreme je da proširite svoju kolekciju aksesoara: osim velikih šnala, klipsi i scrunchie gumica, došao je trenutak da se vratite omiljenom slamnatom šeširu (ili nabavite novi), ali i dodate druge opcije u miks. Nijedna prava letnja kombinacija nije potpuna bez tog završnog detalja, a evo koje biraju devojke iz komšiluka koje pomno pratimo. Od ribarskih šeširića (u boji), preko slamnatih modela sa širokim obodom i kačketa pa sve do svilenih marama, otkrijte aksesoar koji glavu čuva ovog leta i kako ga nose naše omiljene Insta devojke. 

šEšIR od trske

Klasika sa razlogom, bez njega je nemoguće zamisliti letnje dane. Dodajte mu kontrastnu traku ili lančić kao detalj koji će ga izmestiti iz očekivanog.

ribarski šešir

Voleli ga ili mrzeli, ribarski šešir je tu da ostane. Nosili smo ga i ovog proleća, a samo pronalazimo nove modele u koje se zaljubljujemo. Roze varijacije na temu za sada su nam nova opsesija.

MARAMA

Letnji statement aksesoar, marama se može stilizovati na bezbroj načina, ovog leta nam je omiljeni onaj u stilu sedamdesetih sa kontrastnim dezenima.

kačket

Možda smo se na njih navikli zato što nisu radili frizerski saloni ali nismo ni iz daleka spremni da ih napustimo. Crnih i belih modela nam nikad nije dosta, a zavoleli smo i one u pastelima.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor