Pretraga

Ljubav prema mini-torbama ne jenjava, a ovo su modeli koje treba da znate

Ljubav prema mini-torbama ne jenjava, a ovo su modeli koje treba da znate

Tekst: BURO.

Foto: Press i @Instagram

Ako smo se kojim slučajem i pitali da li će minijatrurne torbice kao trend preživeti duže od jedne (letnje) sezone, sada je potpuno jasno da su se pre približile kategoriji klasike nego nestajanju. Poslednja u nizu mini linija dolazi nam iz kuće Dior i po dimenzijama je najsličnija onoj sa Jacquemus potpisom, a sastoji se od klasika koje žene odavno već obožavaju u izvornoj verziji, a pridružuje se modelima koje su već izbacile nake od najvećih kuća.

Ne dozvolite da vas zavara njihova veličina, investiranje u mikro model ne znači kompromis sa funkcijom, već jednostavno editovanje: konačno ćete sa sobom nositi samo ono što vam je zaista bitno. Donosimo vam modele koje treba da znate ovog leta. 

Dior Micro

Ljubav prema mini-torbama ne jenjava, a ovo su modeli koje treba da znate (фото 1)
Ljubav prema mini-torbama ne jenjava, a ovo su modeli koje treba da znate (фото 2)
Ljubav prema mini-torbama ne jenjava, a ovo su modeli koje treba da znate (фото 3)

Ok, nije jedan model već cela linija Micro koja donosi Lady Dior, Caro, 30 Montaigne i Saddle torbu u izdanjima koja izgledaju kao da u njih ne stane više od ključeva i kartice. Sve pršti od boja koje su primamljive poput bombončića, ali ono što vam možda neće biti tako primamljivo jeste njihova cena koja parira torbama regularne veličine.

Jacquemus Le Chiquito

Ljubav prema mini-torbama ne jenjava, a ovo su modeli koje treba da znate (фото 4)
Ljubav prema mini-torbama ne jenjava, a ovo su modeli koje treba da znate (фото 5)

Simon Porte Jacquemus praktično nosi sve zasluge za ceo trend koji je razbuktao svojom minijaturnom torbicom koja je sada već zacementirala status modne ikone. Danas postoji i savršena pletena verzija od trske koju ćete lako ubaciti u svoju letnju rotaciju. 

Bottega Veneta Cloud Mini

Ljubav prema mini-torbama ne jenjava, a ovo su modeli koje treba da znate (фото 6)
Ljubav prema mini-torbama ne jenjava, a ovo su modeli koje treba da znate (фото 7)

Bottega Veneta Cloud model je odavno preplavio sve društvene mreže i ne možete ga izbeći ali Mini verzija je predodređena da bude novi favorit. Osim što ima sve što i originalni model (najmekšu kožu i neodoljive boje) ima i kaiš za rame koji je čini ultra-praktičnom. 

Amina Muaddi

Ljubav prema mini-torbama ne jenjava, a ovo su modeli koje treba da znate (фото 8)
Ljubav prema mini-torbama ne jenjava, a ovo su modeli koje treba da znate (фото 9)

Kraljica parti cipela okrenula se torbama, a njene kreacije su baš onakve kakvim smo ih zamišljali i očekivali: glamurozne na n-ti stepen. Zaljubljeni smo u sjajni satenski finiš u kombinaciji sa ručkicama optošenim kristalima koje od torbica sa njenim potpisom čine aksesoar koji je jednako upadljiv poput nakita.

Medea Sisters

Ljubav prema mini-torbama ne jenjava, a ovo su modeli koje treba da znate (фото 10)
Ljubav prema mini-torbama ne jenjava, a ovo su modeli koje treba da znate (фото 11)

Ako ima jedna stvar koju volimo više od samih sestara, onda su to njihove torbe. Jedini problem? Nemoguće je odabrati boju, sve su pobednici! 

Loewe Flamenco Nano

Ljubav prema mini-torbama ne jenjava, a ovo su modeli koje treba da znate (фото 12)
Ljubav prema mini-torbama ne jenjava, a ovo su modeli koje treba da znate (фото 13)

Regularna Flamenco torba je savršen kompanjon za svaki dan ali nova mini verzija pod imenom Nano je najbolji prijatelj za noćni izlazak. Odaberite bilo koju boju i nećete pogrešiti. 

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor