Pretraga

Logo nakit je zauzeo najviše mesto na našim listama želja

Logo nakit je zauzeo najviše mesto na našim listama želja

Tekst: Naomi Barling

Logomanija nema nikakvu nameru da se preda, a ova sezona je sva u detaljima. Primer: Chanel minđuše koje vise do ramena, a koje se pojavljuju i na pisti i (sve više) van piste. Ali, da li ste dovoljno hrabri za njih? BURO. ima pet jakih argumenata zašto treba da se ukrasite tuđim imenom. 

1

U sekundi "diže" svaku kombinaciju. Što se tiče oblačenja van posla, tu praktično nema šta ni da se misli, ovaj nakit će vas prevesti od dnevne do noćne varijante za kraće vreme nego što vam je potrebno da ga stavite. Farmerke i majica? Da. Sako za posao? Dobro ste pogodili, da. Helanke i džemper? Opet, da. Dodajte logo nakit bilo kom outfitu i on u sekundi prelazi na novi (modni) nivo.

2

Govori umesto vas. Kada nosite logo nakit, vi prosto izražavate svoj stav - on je neka vrsta modnog statusa za kojim žudi ceo klan insajdera. Ali, oprez: niko ne voli hordere koji gomilaju razne brendove i zato lepo izaberite jedno ime i budite mu verni. 

3

Može da bude suptilan... ili ne baš, po želji. Po pitanju nakita sa logom postoje dve škole: ona koja se drži jedva primetnog i druga koja samo što vam bukvalno ne maše firmama pred nosom. Ako ste više naklonjeni prvoj, za vas su Jacquemus zlatne minđuše na kojima se ime vidi samo ako ste savršeno mirni. Ako, pak, želite da svi pogledi budu uprti u vas, stavite choker ogrlicu sa cirkonima i potpisom Balenciaga (i sa slovima od tri cm oko vrata). Bez brige, i jedno i drugo je validan izbor, a zavisi samo od toga koji vajb vam više odgovara.

4

Traje. Ako kupite onaj od pravog brenda, ovaj nakit će vam trajati bukvalno zauvek. Ne verujete? Pogledajte samo Chanel metalne pojaseve sa alkama koji se pojavljuju i rasprodaju sa Vestiaire Collective dok trepneš (ili kažeš "Chanel") kao i klasične Gucci kaiševe koji nikada ne izlaze iz mode (držimo šipke). 

5

Donosi stilske poene, praktično bez truda. Ako već nosite više ogrlica istovremeno, samo dodajte jednu sa logom. Pomešajte teksture, metale i veličine i nemojte se bojati da spojite neki finiji lančić od plemenitog metala sa glomaznom bižuterijom - to je upravo ta dobitna kombinacija.

Logo nakit je zauzeo najviše mesto na našim listama želja (фото 1)

Saint Laurent broševi

Broševi su najjednostavniji način da dodate sjaj bilo kojoj kombinaciji. Zakačite ih na sako ili perjanu jaknu za instant kul faktor.

Logo nakit je zauzeo najviše mesto na našim listama želja (фото 2)

Gucci minđuše

Karike su uvek dobra ideja, pogotovo ako na sebi imaju diskretan Gucci znak od zlata i dijamanata. 

Logo nakit je zauzeo najviše mesto na našim listama želja (фото 3)

Balenciaga ogrlica

Za sve one koji nemaju problem sa tim aksesoar govori glasno koliko i oni sami (ako ne i glasnije). Gotička choker ogrlica sa natpisom koji je nemoguće ne primetiti.

Logo nakit je zauzeo najviše mesto na našim listama želja (фото 4)

Jacquemus minđuše

Jacquemus nas stalno hrani prekul aksesoarom, a ove multiplicirane karike su upravo ono što nam treba.

Logo nakit je zauzeo najviše mesto na našim listama želja (фото 5)

Fendi narukvica

Ako ste raspoloženi za klasiku, ova FF narukvica je za one koji znaju šta gledaju (i kupuju). Krila anđela? Običan ali lepo dizajniran privezak? Neee, to je Fendi.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor