Pretraga

Novi brendovi aksesoara koje ćete obožavati ovog leta

Otkrivamo vam 4 brenda za kojima su trendseterke izgubile glavu

Tekst: BURO.


Zarqua
Zarqua

Fan brenda: Kendall Jenner 

Brend koji je osnovala bivša manekenka Nina Zarqua, bio je zaslužan za stylish (i možda malo nepraktičnu za ovu priliku) obuću koju je Kendall nosila trećeg dana festivala Coachella. Možda vam ovakav par cipela sa arhitektonskom petom ne bi bio prvi izbor za igranje po blatu na festivalu, ali ćete sigurno poželeti da ih pokažete na Instagram fotografijama sa letovanja. 

 

 

Gelareh Mizrahi
Gelareh Mizrahi

Fan brenda: Kylie Jenner, Emma Roberts i Olivia Culpo 

Nije nikakva tajna da su mikro torbe velika stvar u modi trenutno. Ako ste mislili da je Jacquemus jedini koji ih pravi onda niste videli one koje kreira Gelareh Mizrahi. Nakon što je radio za Chanel, Mizrahi je odlučio da pokrene spotveni brend 2013. i ubrzo se specijalizirao za torbe sa printom pitona. Pridružite se trendu, jer less (small) is more!

Jacquie Aiche
Jacquie Aiche

Fan brenda: Gigi Hadid, Bella Hadid, Blake Lively i Alessandra Ambrosio  

Jacquie Aiche postaje must have dodatak u kutijama nakita poznatih. Sa uticajem Bliskog Istoka ovaj boho brend ima zlatne komade, ogrlice sa dragim kamenjem i luksuzne priveske sa dijamantima. I sve ovo je namenjeno da se nosi po više komada zajedno kako bi se postigao savršeni boho efekat.

Area
Area

Fan brenda: Kendall Jenner, Katy Perry i Ariana Grande

Njujorški brend Area je u velikom usponu nakon neverovatne revije za jesen/zimu 2019. na Njujorškoj nedelji mode. Tome svakako doprinosi i velika baza poznatih koji obožavaju i nose ovaj brend kao i stilisti koji stavljaju Area aksesoare na naslovne strane magazina.

1 / 5

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor