Pretraga

Objekat žudnje: Opsednuti smo svetlucavim torbicama sa potpisom Benedetta Bruzziches

Objekat žudnje: Opsednuti smo svetlucavim torbicama sa potpisom Benedetta Bruzziches

Tekst: BURO.

Toliko puta smo ponovili da je osnova svakog dobrog outfita dobro odabrani aksesoari, cipele i torba mogu i najobičniju kombinaciju da prevedu u onu šik, u kojoj plenite gde god da se pojavite. A šta kada u formulu uvedemo neke stvarno posebne torbice? Sjajne, svetlucave, upadljive i elegantne? Sve se istog trenutka penje na viši nivo. Sada pričamo o torbama sa potpisom Benedetta Bruzziches radi se mahom o koktel torbicama i malim torbama za preko ramena koje su kao stvorene za neke otkačene partije i eksluzivne prijeme.

Objekat žudnje: Opsednuti smo svetlucavim torbicama sa potpisom Benedetta Bruzziches (фото 1)
Objekat žudnje: Opsednuti smo svetlucavim torbicama sa potpisom Benedetta Bruzziches (фото 2)

Bernadetta je diplomirala na Evropskom institutu za dizajn u Rimu, a 2007. godine je osvojila Riccione Moda Italia prvu nagradu za aksesoar i počela je da radi uz dizajnera Romeo Giglija. Zatim je odradila master u Milanu i radila kao kreativni direktor brenda Creative Art of Souls koji je specijalizovan za organski pamuk. Naposletku se vratila u svoj rodni grad Viterbo i okrenula se brendu sa sopstvenim potpisom.

Objekat žudnje: Opsednuti smo svetlucavim torbicama sa potpisom Benedetta Bruzziches (фото 3)
Objekat žudnje: Opsednuti smo svetlucavim torbicama sa potpisom Benedetta Bruzziches (фото 4)
Objekat žudnje: Opsednuti smo svetlucavim torbicama sa potpisom Benedetta Bruzziches (фото 5)

Ona svoj dizajn pre doživljava kao poziv nego kao posao i svaki model torbice nastao je kao rezultat njenog maštanja i promišljanja. Jedan od najupadljivijih „Ariel“ ona opisuje kao delikatan mehurić koji je pao sa neba u vodu. Budući da je predviđeno da se torba nosi u ruci, ona sa sobom donosi i elegantnije držanje tela. Bernadetta veruje da je zadatak kreativaca da izvuku ono najbolje iz ljudi, da probude gracioznost i lepotu.

Objekat žudnje: Opsednuti smo svetlucavim torbicama sa potpisom Benedetta Bruzziches (фото 6)
Objekat žudnje: Opsednuti smo svetlucavim torbicama sa potpisom Benedetta Bruzziches (фото 7)

Možda će vam biti čudno što je ova dizajnerka toliko fokusirana na osećanja i ono što nosimo duboko u sebi, ali kada sagledate njene modele biće vam jasno da se tu radi o više od pukog ukrasa. To su torbe koje podesećaju na male skulpture, privlače svojim niskama kristala, a zadržavaju neočekivanim oblicima koje nekako možemo da zamislimo uz svaku vrstu oblačenja. Ukoliko ste u potrazi za nečim zaista posebnim, čestitamo, upravo ste to i pronašli.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor