Pretraga

Otkrivamo vam sedam dizajnera nakita za koje do sad niste znali

Otkrivamo vam sedam dizajnera nakita za koje do sad niste znali

Tekst: Manda Javorina


 

Instagram groznica nas (a ni ostatak sveta) neće popustiti uskoro i vrlo često ne možemo da se zaustavimo kada krenemo da skrolujemo. Iako već dugo pratimo velike nezavisne dizajnere nakita kao što su Delfina Delettrez, Gaia Repossi, Eddie Borgo i Messika, na listu opsesija dodali smo i ova nova imena koje sada delimo sa vama.

1. Katerina Makriyianni

Nemoguće je ne zaljubiti se u Makriyianni velike minđuše sa resama. Grčka dizajnerka koja stoji iza ovih statement komada zamislila ih je tako da savršeno dopunjuju jednostavne letnje outfite i posebno ih volimo u svim kombinacijama za letnji odmor. A ne bismo se bunili ni da ih imamo u svim bojama.

 

 

2. Vanda Jacintho

Dizajnerka iz Brazila nedavno je otvorila studio u Londonu i očarala nas svojim komadima od prirodnih materijala poput mahagonija i ručno obrađene smole. Inspiraciju crpi iz uspomena iz detinjstva sa porodične farme u Pantanalu i umetnika kao što su Sonia Delaunay i Escher.

 

 

3. Mallarino

Uz fotografije njenog prefinjenog nakita, kuće u rodnoj Kolumbiji, putovanja na Tajland i jug Francuske, zajedno sa slikama iz svakodnevnog života u francuskoj prestonici, Instagram nalog Luciae Bueno-Mallarino je prozor u njen globtroterski život. Mi uživamo u njenoj pastelnoj svakodnevnici.

 

 

4. Milk Tooth

Brend posvećen statement minđušama, Milk Tooth nije za stidljive. Ovde ćete naći komade inspirisane kozmologijom i Egiptom ali i kolekciju od organskih materijala u milenijal-roze i teget paleti koja je rezultat saradnje sa umetnicom Mariom-Ines Gul.

 

 

5. Sophie Bille Brahe

Dizajnerka sa bazom u Kopenhagenu već ima poveću grupu odanih pratilaca. Pridružite im se zbog neverovatno lepih fotografija njenih kreacija od bisera, nećete se pokajati.

 

 

6. Alighieri Jewellry

Dizajnerka Rosh Mahtani želi da pravi moderan nakit koji će se prenositi sa kolena na koleno inspirisan književnim delima (samo ime brenda je osvrt na Danteovu "Božanstvenu komediju"), a mi mislimo da je u tome savršeno uspela. Njene ogrlice sa medaljonima i stihovima su nam na vrhu liste želja.

 

 

7. Missoma

Lansiran u novu arenu popularnosti nakon što je "identifikovan" na Meghan Markle, ovo je brend koji nudi vrhunski dizajn po pristupačnim cenama (i zato ne treba da vas grize savest kada kupujete njihove komade preko Instagrama), a nastao je kao porodični projekat dizajnerke Marisae Hordern i njene majke i sestre.

 

 

 

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor

Ostavite komentar