Pretraga

Ova tri modela cipela savršeno idu uz svaku prolećnu kombinaciju

Ova tri modela cipela savršeno idu uz svaku prolećnu kombinaciju

Tekst: BURO.

Narednih nekoliko meseci spremili smo se na boravak napolju (da, i ova kiša će stati) pošto ćemo, kako stvari stoje, vreme provoditi u šetnjama i druženju na otvorenom. Udobnost? Obavezna. Stilske vežbe? Isto tako. Željno očekujemo novu stranicu i zato vam donosimo tri modela cipela koje će se savršeno uklopiti u sve kombinacije u kojima želimo da dočekamo proleće, od haljina do odela (nadamo se da ćemo ipak izaći iz trenerki). Skrolujte za #inspo i favorite koji su na samo jedan klik od vas.

Salonke sa otvorenom petom

 

Apsolutna retro elegancija. Sa štiklom ili bez nje, važno je samo da je linija prefinjena. One su stilska protivteža svim mekim papučama i mokasinama sa džombastim đonom, a ako ne želite da se odreknete udobnosti na koju smo se navikli tu su kitten heels kao pobednik sezone.

Bele patike

 

Njihovo prisustvo na ovoj listi neće nikog iznenaditi ali privlačnost čisto belih patika je večna i apsolutna. Da li ćete se odlučiti za neki kultni kožni model ili neki od sezonskih, potpuno je svejedno - bele patike su tu za vas u svim situacijama.

Papuče sa zatvorenim prstima

 

Da li se iko još seća vremena pre buma koji su napravile Gucci papuče sa krznom? Ovaj model, evoluirao je u bezbroj novih i to kod svih brendova i u svim oblicima, od onih najelegantnijih pa do Birkenstock inspiracije. Nosite ih sa odelom i haljinama za maksimalan broj stilskih poena.

 

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor