Pretraga

Ovaj pleteni ceger osvojio je Instagram

Ovaj pleteni ceger osvojio je Instagram

Tekst: BURO.

Verni ste timu "sve svoje sa sobom nosim" (a leti smo svi u tom timu) i ne znate kako da ga spojite sa željom da nosite dizajnersku torbu? Odgovor je postao vrlo jednostavan: Prada pleteni ceger od kanapa. Svaka sezona sa sobom nosi nekoliko modela po kojoj ćemo je se sećati, neke od njih nosićemo zauvek, a ovaj je upravo to.

Ovaj pleteni ceger osvojio je Instagram (фото 1)
@ZINAFASHIONVIBE

Pleteni cegeri su odavno prestali da budu samo za plažu. Influenserke i modne insajderke preplavile su nam feedove svojim varijacijama na temu kako ga stilizovati i ako je suditi po tome kako to rade, greške su praktično nemoguće (kad smo već kod fotkanja, savršen je čak i samo kao prop). Ako sanjate ton na ton minimalističke kombinacije u beloj boji od glave do pete, klasiku u neutralnim letnjim nijansama ili razigrane akcente boje, Prada je mislila na vas.

Ovaj pleteni ceger osvojio je Instagram (фото 2)
@SHEAMARIE

Bilo da ga vidite kao (jedini) aksesoar koji ćete poneti na more ili novi dodatak cegerima koje već držite u rotaciji, ovo je model koji će sve letnje stajlinge izdići na novi nivo i opravdati svoju cenu samim tim što ga nećete ispuštati iz ruke. Koji je vaš favorit? 

Ovaj pleteni ceger osvojio je Instagram (фото 7)

PRADA 

Ovaj pleteni ceger osvojio je Instagram (фото 8)

PRADA 

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor