Pretraga

Bela košulja: komad koji se nalazi u ormaru svake žene na planeti

Bela košulja: komad koji se nalazi u ormaru svake žene na planeti

Tekst: BURO.


 

Ako razmislite, baš dobro razmislite, doći ćete do zaključka da ne postoji komad garderobe koji je legendarniji i veći klasik od bele košulje. Sada više, sa druge strane, niko ne očekuje basic varijantu, niti vam mi preporučujemo da se ne razmaštavate. Možda je to samo košulja i možda je bele boje ali svako to "možda" ne znači da ne možete da budete kreativni sa njom. Pošto se nalazi u ormaru sigurno svake žene (a i muškarca) na planeti, vreme je da razmislite o novim načinima kako da je nostite. Upravo zato smo sakupili neke od omiljenih street style ideja kako bismo vam pokazali da možete da je nosite na načine o kojima do sada niste razmišljali. I da ne zaboravimo, tu je i šoping kako biste mogli da složite najbolje kombinacije u sekundi. Evo malog vodiča kako da belu košulju iskoristite na najbolje moguće načine.

 

Bela košulja: komad koji se nalazi u ormaru svake žene na planeti (фото 1)

ZA POSAO

 

Da li možemo da vas nagovorimo da učinite mali iskorak i da se poigrate sa košuljom, a da ne izgubite ništa od kredibiliteta koji već posedujete? Samo porazmislite na koji način je upasujete, odnosno ispasujete i imamo potpuno novi izgled.

 

Bela košulja: komad koji se nalazi u ormaru svake žene na planeti (фото 5)

ZA IZLAZAK

 

Ovo je dobitna kombinacija u kojoj su vam potrebna samo dva sastojka: košulja ispod haljine. Uzmite bilo koju haljinu koja vam izgleda too much i kada je spojite sa belom košuljom odjednom ćete dobiti party šik. Jednostavno, a tako efektno.

 

Bela košulja: komad koji se nalazi u ormaru svake žene na planeti (фото 9)

ZA EVENT

 

Ideja: umesto da svoju košulju otkopčate do grudi od gore pokušajte da je otkopčate od dole do pupka. Preporuka - nosite pantalone ili suknju sa visokim strukom kako bi se koža samo nagovestila. I šik i edgy u isto vreme.

 

Bela košulja: komad koji se nalazi u ormaru svake žene na planeti (фото 13)

ZA VIKEND

 

Ni potpuno opušteno izdanje ne mora da bude dosadno izdanje, zar ne? Čak i ako se odlučite za farmerke i ravnu obuću ispašite svoju košulju pozadi ili je vežite napred i imate zanimljivo rešenje. Yaaaas!

 

Bela košulja: komad koji se nalazi u ormaru svake žene na planeti (фото 17)

ZA DEJT

 

Šta kažete na nešto u čemu ćete se osećati potpuno sigurno i potpuno opušteno? Oversized košulja je u ovom slučaju pravi izbor i ako se poigrate sa slojevima ili kombinovanjem sa mini dužinama imate outfit u kojem ćete se osećati super čim iskoračite napolje.

 

 

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor

Ostavite komentar