Pretraga

BURO. izbor: 9 kožnih komada na vrhu naše liste želja

BURO. izbor: 9 kožnih komada na vrhu naše liste želja

Tekst: BURO.


Koža vlada ove jeseni i to ne u formi bajkerske jakne (mada, nemojte je još uvek izbacivati iz rotacije). Ona je, naravno, samo jedan od retro trendova 70-ih i 80-ih ali kada pogledamo modele za ovu sezonu pitamo se kako smo ikada živeli bez kožnih mantila, košulja i čizama (i to posebno kaubojki). Trik za ovu jesen jesu komadi manje očekivani od skinny rokerskih pantalona - na njih slobodno zaboravite. Ako baš želite pantalone, onda su kargo modeli mnogo bolja investicija. Sada želimo košulje, mantile i haljine (ponekad jedan model možete nositi i kao jedno i kao drugo). I budite bez brige, postoje mnoge ekološke opcije u kojima ćete izgledati kao milion dolara. Evo najboljih investicija.

BURO. izbor: 9 kožnih komada na vrhu naše liste želja (фото 1)

 

Mantil ili jakna

 

Ako je Catherine Deneuve u YSL kožnom mantilu ikona pred kojom se klanjate ovo je jesen za vas! Široki reveri i precizna ramena ili neočekivani obrt i izlet u pastelne nijanse, sve je dozvoljeno sve dok je od sjajne kože i retro, razume se. Ne zaboravite štikle, ovi karakterni mantili ne trpe baletanke. Ako više naginjete stilskim propovedima Kanye Westa, onda je kožna perjana jakna vaš novi omiljeni komad.

 

BURO. izbor: 9 kožnih komada na vrhu naše liste želja (фото 2)
Massimo Dutti, 44.990 din.

 

Kaubojke

 

Ako ove jeseni kupite samo jedan par čizama, neka to bude ovaj model. Savršeno ide uz maksi haljine i odela, a trend upasanih nogavica pantalona diže na potpuno novi nivo. Zaboravite kaubojske čizme kakve su se nosile kada ste bile male - danas dolaze u svim bojama, završnici i visini štikle.

 

BURO. izbor: 9 kožnih komada na vrhu naše liste želja (фото 5)
BURO. izbor: 9 kožnih komada na vrhu naše liste želja (фото 6)
Massimo Dutti, 19.990 din.
BURO. izbor: 9 kožnih komada na vrhu naše liste želja (фото 9)

 

Košulja

 

Sve varijacije na temu klasične košulje na kopčanje - precizno krojena uz pencil suknje (od istog materijala, jer zašto da ne?) ili oversized uz pantalone i šortseve i to u svim varijacijama koje koža može da ponudi: od najmekše izvrnute do lakiranog animal printa (piton i dalje ima glavnu reč). Kožni top je najluksuznija varijanta oblačenja ton-na-ton.

 

BURO. izbor: 9 kožnih komada na vrhu naše liste želja (фото 12)
Massimo Dutti, 29.990 din.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor