Pretraga

Donosimo vam najbolje čizme sa potpisom domaćih dizajnera

Donosimo vam najbolje čizme sa potpisom domaćih dizajnera

Tekst: BURO.

Foto: Instagram

Šta zaista želimo od svojih čizama? Pa, nekoliko stvari: da budu udobne se podrazumeva, da budu nosive u raznim kombinacijama takođe - to nisu nikakvi specijalni zahtevi. Ono što razdvaja odličan par od običnog jeste nešto više: poneki neočekivani twist, prepoznatljiv dizajn, plus ono nešto što se ne da objasniti rečima ali što se odmah prepozna kada ih ugledate (baš kao i kod svih pravih ljubavi). 

Ovi modeli domaćih dizajnerki imaju "to nešto" i jedva čekamo da ih poređamo u svoj ormar. Probajte da im odolite. We dare you.


Abo Shoes 


Donosimo vam najbolje čizme sa potpisom domaćih dizajnera (фото 1)
Donosimo vam najbolje čizme sa potpisom domaćih dizajnera (фото 2)
Donosimo vam najbolje čizme sa potpisom domaćih dizajnera (фото 3)

Kombat čizme u pastelnim nijansama? Upišite nas na listu! Roze i plava poput svilenih bombona su, istina, deo limitirane serije ali su zato "Olga" čizme u klasičnijim bojama poput maslinastozelene i krem deo stalne postavke Abo brenda. Obožavamo meku kožu, pertle u tonu i, naravno, zlatne kopče.


Nina Karlavaris


Donosimo vam najbolje čizme sa potpisom domaćih dizajnera (фото 4)
Donosimo vam najbolje čizme sa potpisom domaćih dizajnera (фото 5)

Čizme do kolena u špic na nisku štiklu su najbolja retro referenca na osamdesete, a one sa potpisom Nine Karlavaris dolaze u najboljim teksturama finiša - zaljubljeni smo u model u konjak nijansi od dve vrste kože, kao i one lakirane sa uzorkom krokodila.


Magdalena Klašnja


Donosimo vam najbolje čizme sa potpisom domaćih dizajnera (фото 6)
Donosimo vam najbolje čizme sa potpisom domaćih dizajnera (фото 7)

Metalik finiš u raznim bojama koje podsećaju na drago kamenje napravile su od "Sonya" čizama koje je dizajnirala Magdalena Klašnja pravu insajdersku klasiku, dok ih niska peta i visina do članka čine možda najpraktičnijim modelom sa ove liste. Potpuno smo u njih zaljubljeni bilo da se nose uz mini ili midi dužinu ili im samo vrh proviruje ispod patalona.


Lilu Shoes by Danijela Biškup


Donosimo vam najbolje čizme sa potpisom domaćih dizajnera (фото 8)
Donosimo vam najbolje čizme sa potpisom domaćih dizajnera (фото 9)

Volimo croc finiš, a ovaj braon Lilu model iz limitirane kolekcije nam ne izlazi iz glave kao savršen spoj trenda kaubojki i luksuza. Kombinujemo ga uz najženstvenije komade za najzanimljivije efekte i ton-na-ton kombinacije.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor