Pretraga

Kako da nosite odelo ovog proleća? Imamo sve odgovore

Kako da nosite odelo ovog proleća? Imamo sve odgovore

Tekst: BURO.

Odelo je klasika koja je poslednjih nekoliko sezona (ponovo) u trendu i bez sumnje ćemo ga nositi i ovog proleća ali uz male (ili malo veće) apdejte. Od boxy kratkih silueta i sukanja u Cher Horowitz stilu pa sve do ultra luksuznih kožnih varijacija na temu, spremite se za najenergičnija i najsvežija izdanja do sad! Ovo je sve što treba da znate pre nego što krenete u kupovinu.

kratki sako

Kako da nosite odelo ovog proleća? Imamo sve odgovore (фото 1)
Kako da nosite odelo ovog proleća? Imamo sve odgovore (фото 2)

Oštra ramena i dvoredno kopčanje su must za ovu kratku siluetu. Iako genijalno izgledaju i sa širokim pantalonama visokog struka, ovi blejzeri sijaju i u kompletu sa retro suknja-pantalonama i svim kratkim dužinama. 

sjajna koža

Kako da nosite odelo ovog proleća? Imamo sve odgovore (фото 9)
Kako da nosite odelo ovog proleća? Imamo sve odgovore (фото 10)

Neočekivana igra tekstura čini da kožna odela izgledaju gotovo futuristički. Sam sako je ovde podložan raznim formama, čak i onoj koja liči na košulju. Genijalno u paru, ovakvo odelo jednako dobro funkcioniša i ako ga rasparite za više casual kombinacija. Dobijate u svakom slučaju.

 uz prsluk

Kako da nosite odelo ovog proleća? Imamo sve odgovore (фото 17)
Kako da nosite odelo ovog proleća? Imamo sve odgovore (фото 18)

Sa ili bez sakoa (uvek je dobro imati opcije). Prsluk na kopčanje je najbolja alternativa klasičnom sakou u toplijim danima - do kojih odbrojavamo. Svetle neutralne nijanse, preppy laki štofovi i lan ili neočekivani pasteli su najbolje opcije za odelo iz tri dela.

sako i suknja

Kako da nosite odelo ovog proleća? Imamo sve odgovore (фото 25)
Kako da nosite odelo ovog proleća? Imamo sve odgovore (фото 26)

Imate dve podjednako stajliš opcije i predlažemo vam da u ormaru držite obe, a zatim birate isključivo na osnovu dnevnog raspoloženja: jedna je mini dužina u retro stilu devedesetih, a druga midi ili maksi suknja (sa kaišem preko sakoa). U obe varijante, sako ostaje dugačak. 

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor