Pretraga

Kako da nosite odelo sa šortsem na 3 načina

Kako da nosite odelo sa šortsem na 3 načina

Tekst: BURO.

5 minuta pred ogledalom i komplimenti koji pljušte ceo dan? Recept je vrlo jednostavan: kad vam se ne da da komplikujete, obucite odelo sa šortsem. Postoji model za apsolutno svaki scenario koji možete da zamislite u gradu, od ofisa do izlaska, čak i za vikend-šetnju. Evo 3 načina kako da ga stilizujete.


Kako da nosite odelo sa šortsem na 3 načina (фото 1)

Letnje pruge

Pruge su ultimativni dezen sezone, a prelaze iz klasične u moderniju kategoriju kada su izvedene u bledim pastelnim nijansama. Uparite ih sa papučama u boji sladoleda i delikatnim aksesoarom poput nakita sa školjkama i dijamantima.Kako da nosite odelo sa šortsem na 3 načina (фото 7)

SA PRSLUKOM

Letnji minimalizam u najboljem izdanju. Crno odelo sa prslukom umesto sakoa čini celu kombinaciju edgy, a potrebni su mu detalji inspirisani muškim basic komadima poput bele majice i mokasina bez pete.Kako da nosite odelo sa šortsem na 3 načina (фото 13)

Neočekivan print

Centralno mesto kombinacije zauzima odelo kontrastnog retro dezena. Patike u neutralnoj nijansi, naočare za sunce i minimalistička torba ga savršeno nadopunjuju ali se ne takmiče za pažnju.


Povezani članci

Buro 24/7 Izbor