Pretraga

Kako da se vratite na posao u stilu (street style zvezda, da budemo precizniji)

Kako da se vratite na posao u stilu (street style zvezda, da budemo precizniji)

Tekst: BURO.


Foto: ImaxTree

Ne znamo da li ste ove sezone uspeli da odete na more, ili ste ostali u gradu, a možda ste poput nas otkrivali nova mesta po zemlji. Svakako, šta god se dešavalo, izgleda da je nastupio mesec kada se  (stvarno) vraćamo na posao. Imajući na umu onaj rad od kuće koji je trajao još od marta verovatno vam je svima stalo kako ćete izgledati prvih dana  kancelariji. Imamo malu pomoć: prepisujte od street style zvezda. Ove modne puškice su potpuno legitimne i razmišljate o tome da su se Skandinavke na skoro završenoj nedelji mode prikazale u izdanjima koja će tek biti popularna sledećeg leta. Tako da vam ove puškice daju priliku da budete korak ispred svih. A da vam damo potvrdu da ne grešite pogledajte kako to skandinavke rade u paru. Što samo znači da ćete biti duplo u pravu.

Kako da se vratite na posao u stilu (street style zvezda, da budemo precizniji) (фото 1)

monohrono ili print

To što je leto gotovo ne znači da treba da se rešite svojih omiljenih letnjih komada, naprotiv. Monohromne ili print stvari koje imate iskoristite za posao kombinujući ih sa super cool torbom i sandalama (dok to temperatura dozvoljava).

džins

Odavno je postalo ok da se džins ne nosi samo na "casual Friday". Vodite računa da onaj koji nosite na posao ne bude baš iscepan, i znajte da slobodno mozete ići i u all jeans varijanti bilo da je u pitanju sako + farmerke, teksas košulja + teksas suknja, i šta god drugo vam padne na pamet. Bilo bi super da u toj kombinaciji nosite sandale ili cipele i izbegnete patike zbog skroz casual momenta. Pokušajte i da eksperimentišete noseći preko svojih farmerica haljinu. 

Kako da se vratite na posao u stilu (street style zvezda, da budemo precizniji) (фото 7)
Kako da se vratite na posao u stilu (street style zvezda, da budemo precizniji) (фото 14)

Sportski

Ako ste freelance ili radite u kreativnim industijama pomisao da kombinujete elegante i sportske komade (sandale i trenerku) vam nije stran. Hej, živimo i radimo u 2020. vreme je da zaboravimo na stara pravila! Tako da sako (ili košulja) + trenerka + sandale = 5 plus od našeg tima! Ključna reč u ovom trendu jeste: opušteno. Nikako ne birajte uzane trenerke jer ćete dobiti potpuno suprotan utisak. Ako trenerka nema učkur ili gumu na nogavicama slobodno iskoristite trik i vežite je na dnu kaiševima sandala. 

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor