Pretraga

Kanališite unutrašnju Mariah Carey i ovog leta nosite leptir top - predlažemo koji

Kanališite unutrašnju Mariah Carey i ovog leta nosite leptir top - predlažemo koji

Tekst: BURO.

Ultimativna diva dvehiljaditih? Pa, dobro koplja se i dalje lome oko ove teme, ali sigurni smo da Mariah Carey zauzima visoko (ako ne i najviše) mesto na toj listi. Ona je pevačica koja je ostavila neizbrisiv trag, a njene pesme (ali i šarmantne ispade) pamtimo i dan danas. Jednostavno, ona nosi harizmu koja osvaja! Kada je u pitanju moda Mariah je često koketirala sa seksi komadima koji su ponekad igrali na granici kiča, ali je uspevala da sve to zadrži u granicama pristojnosti. Jedan od njenih kultnih look-ova uključuje i top u obliku leptira koji je dizajnirao Emanuel Ungaro.

Kanališite unutrašnju Mariah Carey i ovog leta nosite leptir top - predlažemo koji (фото 1)
Kanališite unutrašnju Mariah Carey i ovog leta nosite leptir top - predlažemo koji (фото 2)

Ona je taj top ponela 2000. godine u Madison Square Garden-u, a uklopila ga je sa farmerkama niskog struka i metalik sandalama. Realno, retko koja kombinacija je toliko on point kada su trendovi iz dvehiljaditih u pitanju. Kako živimo u trenutku u kom je nostalgija za tim vremenom dostigla vrhunac logično je da su dizajneri posegnuli za Ungaro topom i dali su mi novu, savremenu notu.

Uz uticaj “Euforije” jasno je što su perlice i kristali ponovo došli u prvi plan. Od trendi brendova kao što su Area i Cult Gaia, sve do high street radnji kao što je Pull & Bear, svi su se poigrali ovom temom. Iskoristite trenutak, oslobodite divu u sebi, neka vam u ušima odjekuje album “Butterfly” i hrabro krenite u grad. Žurka je zagarantovana.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor