Pretraga

Karirana haljina je uvek dobra ideja, donosimo vam najbolje modele

Karirana haljina je uvek dobra ideja, donosimo vam najbolje modele

Tekst: BURO.

U životu smo stalno u iskušenju da stvari razvrstavamo po kategorijama. Možda se tako osećamo sigurnije, kao da na ovaj način imamo neko bolje razumevanje stvari ili ljudi, ideju o tome šta predstavljaju. Verovatno je upravo ta potreba i deo naše opsesije horoskopima i potrazi za alter egom. Iz praktičnih razloga, razvrstavanje odeće je posebno jednostavna stvar: kupaći kostimi pripadaju letu, kaputi i džemperi zimi - nema problema. Ali, s vremena na vreme se pojavi komad koji odbija da bude deo ovakve sezonske klasifikacije, kao na primer, karirana haljina. 

Karirana haljina odlično nas služi u prohladnim danima isto koliko i u onim toplim. Pošto trenutno prolazimo kroz opštu temperaturnu zbunjenost i moramo da gledamo kalendar kako bi znali u kom se godišnjem dobu nalazimo, ovo je odlična stvar. Ipak, nema smisla da se pravimo da prolećni i letnji modeli nemaju nešto posebno: ženstvenost u svim oblicima. Možda ćete svoju poneti da pozirate u polju punom cveća. Možda ćete je spakovati za odlazak na neku novu destinaciju sada kada to ponovo postaje moguće.

U svakom slučaju, lako može biti da upravo ona ispadne jedina letnja haljina koja vam je stvarno potrebna. Haljina u kojoj se dobro osećate, koja je zabavna, koju ćete poželeti da nosite i sledeće godine. Kada dođe septembar, gingham dezen zamenićemo krupnim kariranim printom inspirisanim Škotskom i trenč-mantilom. Sve će biti dobro - kako uvek i bude dobro kad obučete kariranu haljinu.

Ovaj članak prvobitno je objavljen na buro247.com

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor