Pretraga

Kupite sada i nosite zauvek: Ovo su modeli naočara koji nikada neće izaći iz mode

Kupite sada i nosite zauvek: Ovo su modeli naočara koji nikada neće izaći iz mode

Tekst: BURO.

Svako od nas ima svoju sopstvenu listu stvari bez kojih ne može da preživi leto, ali jedna stavka na njoj je nezaobilazna, a to su naočare za sunce. Volimo trendove i već smo nabavili svoj par u boji ali ne možemo da zamsilimo život i bez onih modela kojima vreme ne može apsolutno ništa. Zato vam donosimo najbolje modele u koje treba da investirate, ovog i svakog narednog leta.

avijatorke

Kolektivna opsesija koja nema veze sa rimejkom filma "Top Gun", ovaj klasičan model dolazi u različitim veličinama tako da možete da pronađete najbolji koji odgovara baš vašem licu. Poigrajte se bojom samog stakla, ona je ta koja odaje najjači utisak.

oversized

Maksimalna zaštita od sunca i pogleda, maksimalan stil. Predlažemo klasične nijanse dezena kornjače, od najsvetlijih do najtamnijih, i naravno crne. Zalizana frizura i/ili marama preko kose u Jackie O stilu je uvek dobrodošla.

pravougaone

Pravougaone naočare vladale su devedestih, a to znači da su ponovo tu i to u velikom stilu. Ukoliko ne želite klasičan crni okvir, isprobajte one sa dezenom kornjače ili u nekoj pastelnoj nijansi.

mačkaste

U sekundi će i najjednostavnijoj kombinaciji dati "ono nešto" ili poslovni outfit istovremeno učiniti i retro i edgy. Da li ćete se odlučiti za tanki plastični okvir sa ili bez ukrasa ili onaj od tankog metala, zavisi samo od vas, svakako ne možete pogrešiti.

Wayferer

I za kraj, ne nismo ih zaboravili, verovatno najklasični i najkul model od svih. Uvek u tamnoj nijansi, sa ili bez minimalističkih metalnih detalja. Igrajte na isprobanu kartu i odaberite model sa Ray-Ban potpisom ili neku od dizajnerskih varijacija na temu.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor