Pretraga

Na jedno mesto (i na jedan klik) smo skupili sve sandale koje ćete želeti ovog leta

Tekst: BURO247.ru

Zamislite da već imate one klasične sandale koje idu uz sve od jutra do mraka. Imate i one na nisku štiklu u koje su nam (psihički) potrebne nakon godine kakvu smo preživeli. Sada je vreme da začinimo leto onim neobičnijim trendi modelima, onima koji od nas - i drugih - traže da se zamislimo. Skupili smo ih za vas na jedno mesto. 6 trendova, 36 pari.


Japanke koje nisu klasika

Na jedno mesto (i na jedan klik) smo skupili sve sandale koje ćete želeti ovog leta (фото 1)

Zaboravite na gumu, ovi modeli su od najmekše kože. Nisu rxavni sa tankim đonom već su izdignuti ili na ravnu platformu ili na nisku štiklu. U svojoj suštini, to su i dalje udobne papuče ali sada su dovoljno fashion da ih šetate po gradu.


Gumenjaci

Na jedno mesto (i na jedan klik) smo skupili sve sandale koje ćete želeti ovog leta (фото 8)

Crocs papuče definitivno su profitirale za vreme prošle godine, a štafetu gumenjaka sada su preuzeli čak i brendovi kakvi su Bottega Veneta svojim Puddle papučama i Givenchy svojim Marshmallow modelima sa platformom. Ne zaboravite ni na klasike: Hunter, najstariji britanski proizvođač gumenih čizama, ima model u raznim bojama.


Pecaroške sandale

Na jedno mesto (i na jedan klik) smo skupili sve sandale koje ćete želeti ovog leta (фото 15)

Sandale od pletene kože poznate kao "pecaroške" ove sezone su deo ne muških već ženskih kolekcija. Od onih najskupljih sa The Row potpisom pa sve do high street volimo ih zbog suptilne ironije koju nose sa sobom.


Sitno pletene

Na jedno mesto (i na jedan klik) smo skupili sve sandale koje ćete želeti ovog leta (фото 22)

Viđali ste ih nekada davno, a sada su se vratile na valika vrata. Trik da ova stara tehnika izgleda moderno jeste da se ona primeni na najnovije siluete. Danas ćete pletene sandale pronaći u klasičnoj izvedbi od rafije ali i recikliranih ribarskih mreža.


Za pešačenje po prirodi (ili gradu)

Na jedno mesto (i na jedan klik) smo skupili sve sandale koje ćete želeti ovog leta (фото 29)

Ganni nam je pre izvesnog vremena ponudio model sa debelim đonom i kramponima u kom se osećamo kao da možemo da se popnemo i na sam vrh sveta. Osim što su same sandale toliko lepe da nas je strah da ih ne uništimo. Bolje da ih nosimo uz lepršave haljine i letnja odela, zar ne?


Klompe (i drveni đon)

Na jedno mesto (i na jedan klik) smo skupili sve sandale koje ćete želeti ovog leta (фото 36)

Klompe sa debelim drvenim đonom u nama bude mešana osećanja. Možete da ih volite ili da ih mrzite ali ne možete da ih ignorišete. Bar ne ovog leta. Detaljniji vodič, pronađite ovde.

Ovaj članak prvobitno je objavljen na buro247.ru

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor