Pretraga

Okrenite novi modni list ovim prolećnim kombinacijama

Okrenite novi modni list ovim prolećnim kombinacijama

Tekst: BURO.

Uživajte u svojim najdebljim džemperima i kaputima pošto su ovo poslednji dani u kojima ćete ih nositi. Sunce se pomolilo, a mi smišljamo kombinacije koje će ga ispratiti. Ove tri su šik način da "presečete" i završite zimsku sezonu.


#1 

Spojite balletcore i preppy estetiku na najbolji mogući način. Mekoj prolećnoj paleti kontrastira ravna linija odela koje podseća na školsku uniformu i zato predlažemo da odolite pastelnim setovima i inestirate u ovaj koji se savršeo slaže i uz grilonke (danas) i uz dokolenice (sutra).


#2

Maksi slip haljina je komad koji se nosi praktično 2/3 godine, kao deo slojevitih komabinacija i sam. Bleda pastelna nijansa je iskorak iz očekivane crne-braon-teget teritorije i dodatno priziva proleće. Uparite je sa oversized blejzerom, čizmama na nisku štiklu i velikim šalom (pošto to vreme ipak zahteva), a celu kombinaciju zaokružite belim naočarama za sunce.


#3

Za dozu dopamina koja parira prvim sunčanim danima, tu je zelena bejzbol jakna. Neka vas jaka boja ne uplaši, apsolutno je nosiva kada se spoji sa neutralnim belim džinsom i crnim detaljima. Ako nas pitate, ovo je nova klasika.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor