Pretraga

Ove genijalne Zara čizme su osvojile Instagram - upisali smo se na listu čekanja

Ove genijalne Zara čizme su osvojile Instagram - upisali smo se na listu čekanja

Tekst: BURO.

Gumene čizme u novoj režiji smo vam nedavno predložili kao super rešenje za ćudljivu jesen. Da, one su gumene, da negde su između modela koji bismo mogli da navučemo kada nam se kola zaglave u blatu i nečeg besmisleno kul. I da, koliko god grubo delovale savršeno se slažu sa aktuelnim jesenjim trendovima. Kada u ovu jednačinu dodate i činjenicu da se mogu kupiti u Zari i to po ceni od šest hiljada dinara, jasno je kako se pomama dogodila.

Dugačke gumene čizme kaki zelene boje imaju platformu i zapravo u njima noge deluju mršavije, iako to od njih nismo očekivali.

I kako se ovaj model nosi? Ključ je u kontrastima, njihovom grubom izgledu suprostavite fine, ženstvene komade iz vašeg ormana. Savršeno će ići uz gole noge i klasičan trenč mantil, što je modna formula koja realno može da se nosi dve nedelje godišnje, a srećom slede nam upravo takvi dani. Što se boja tiče, možete ih uprati sa bilo kojom, čak možete izabrati i slične zelene nijanse i kreirati monohromatski look - izgledaćete sjajno.

Nažalost, ovaj model kako se pojavi na stanju vrlo brzo nestane, tako da morate biti uporni i brzi kako biste ih uselili u svoj cipelarnik. Svakako, kada ih napokon ugrabite dovoljno su praktične da ih nosite godinama. Srećno!

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor