Pretraga

Ovo su outfiti u kojima možete osvojiti grad na biciklu

Ovo su outfiti u kojima možete osvojiti grad na biciklu

Tekst: BURO.


O da, možda se ponavljamo, ali ovo je definitivno godina bicikla! Sve je više nas koji su pronašli svoj stari bajs, sredili gume i sada srećno jezdimo po gradu dok okrećemo pedale. Usred pandemije bicikl je idealno rešenje da pređete razdaljine bez korišćenja javnog prevoza, a u isto vreme i vežbate. Zaboravite na dosadne sportske kombinacije i razmislite o ležernim outfitima u kojima će vam biti komotno, a izgledaćete super i pošto se parkirate.

Hanna Stefansson

Ovo su outfiti u kojima možete osvojiti grad na biciklu (фото 1)

Švedska blogerka i kreativna direktorka Hanna Stefansson ima talenat da uklopi modne komade o kojima nismo ni razmišljali i to na takav način da ih sve poželimo! Pa naravno da i dok vozi bicikl ona deluje kao da je nešto samo „nabacila“ na sebe, a izgleda aposolutno sjajno! Njen predlog jeste udoban pamučni kombinezon sa dugačkim rukavima i patike u retro stilu i realno imate stajling u kom možete svuda. Gradska, ili vožnja u prirodi – izbor je vaš.


Aimee Song

Ovo su outfiti u kojima možete osvojiti grad na biciklu (фото 5)

Jedna od naših omiljenih blogerki iz originalne postavke koja je harala nedeljama mode Aimee Song nam je inspiracija i kada su outfiti za bicikl u pitanju. Njen stil odlikuju boje i uvek neki neočekivani element bilo da je to upadljivi print, ili neki otkačeni aksesoar. Kao džoker rešenje za vožnju ona predlaže set: košulju i šorts, ležernu kombinaciju koja istovremeno deluje šik i uglađeno. Birajte japanke dok još imamo toplih dana, a šeširić od platna je super rešenje za zaštitu od sunca, plus izgleda totalno kul.


Jenny Walton

Ovo su outfiti u kojima možete osvojiti grad na biciklu (фото 13)

Jenny je modna urednica na sajtu The Sartorialist i upravo ju je posao odveo u Kopenhagen na nedelju mode, gde je shvatila koliko su Skandinavke neobjašnjivo šik dok vrte pedale. Kako sama kaže obično vozi veoma polako, što joj daje veći izbor kada je oblačenje u pitanju. Ona obično bira haljine, ponekad doda kardigan i malu torbu sa neophodnim sitnicama za dan. Slatko, neopterećeno i skroz stajliš. Za ovu jednačinu posegnite za komotnim haljinama od prirodnih materijala u kojima se nećete preterano znojiti i vodite računa da to bude midi dužina kako vam se haljina ne bi uplela u lanac.


SHOPPING LISTA

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor

Ostavite komentar