Pretraga

Predlažemo 3 modne kombinacije zbog kojih će zima mnogo bolje izgledati

Predlažemo 3 modne kombinacije zbog kojih će zima mnogo bolje izgledati

Tekst: BURO.

Čestitamo, stigli smo do onog trenutka u godini kada ne znamo da li da i dalje dremamo ili da se oštro trgnemo i stvarno prigrlimo krilaticu sa kojom smo se dobacivali prvog januara: „New Year, New Me“! Da, jasno je to smo i dalje oni mi stari sa lošim naukama i jednako lošim obrascima iz kojih se čupamo kao iz živog blata. Zato se još jednom vraćamo i po slogan „samo nežno prema sebi“ i krećemo sa laganim organizovanjem vremena i radom na realnim ciljevima. Kako bismo sve dodatno začinili i učinili tu misiju zabavnijom, složili smo kombinacije koje će vas inspirisati da malo jače zapnete i napokon pored svakog svog cilja upišete – završeno. Glasno navijamo za vas!


ŽELITE DA NAPREDUJETE U KARIJERI?

Osećate u kostima da je 2023. godina kada ćete napokon dobiti to unapređenje ka kome grabite? Radujemo se zbog vas i predlažemo malo startegijskog planiranja, realno odevne kombinacije koje nosite na posao neće vas kvalifikovati za radnika meseca, ali postoji nešto što one mogu da učine. Kada odvojite vreme da osmislite kombinacije koje vam se dopadaju i koje su isključivo namenjene ofisu neće se automatski promeniti stav vaših kolega prema vama, nego začudo, stav prema samoj sebi. Kada vam je udobno i kada se dobro osećate u odeći koju nosite vaš stav se menja, zato vam predlažemo kombinaciju koja je daleko od „izvinite samo da pitam“, već je asocijacija na osobu koja zna šta želi u svom životu i svesna je moći koja stanuje u njoj.


PLANIRATE DA SE OVE GODINE OPUSTITE?

Ako vam je u završnom balansu 2022. godine nedostajalo nekoliko stavki u kolonama privatan život, druženje i zabava, morate već danas učiniti nešto da se na kraju ove godine promeni skor. Nemojte se više izgovarati na posao i obaveze, već povremeno sebe stavite na prvom mesto. Besciljne šetnje po gradu stavite u svoj planer kao must have, potrudite se da se vidite sa omiljenim prijateljima, čak po cenu da se prihvatite planiranja druženja. Rezervišite vreme u danu kada ništa ne morate i kada je bitno samo da sebi i najdržima priuštite trenutke opuštanja i uživanja. Lakše je nego što mislite.


ŽELITE DA SE VIŠE ZABAVLJATE U 2023?

Vrlo lako je upasti u konstatno odbijanje poziva za večere i izlaske, jer kada postanemo jako zauzeti i umorni nekako večernja zabava prva strada. Sve što želimo jeste da se vratimo pod pokrivač i ispod njega uvučemo i laptop i teglu Nutelle. Slažemo se, vrlo je primamljivo odjaviti se iz noćnog života, ali takođe ume biti vrlo neprijatno kada shvatite da mesecima niste promolili glavu do grada, toliko da više ni ne znate da li izlasci postoje kao koncept? Postoje! I hajde da se ponovo ukrcate na taj voz zabave, pošaljiite svim prijateljima pitanje „gde večeras“, a mi smo vam obezbedili infomraciju gde možete pronaći najsavršeniju malu crnu haljinu i opake, seksi štikle.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor