Pretraga

Predlažemo vam kombinacije u kojima se nećete smrznuti, a izgledaćete super

Predlažemo vam kombinacije u kojima se nećete smrznuti, a izgledaćete super

Tekst: BURO.

Pahulje koje promiču nekoliko puta dnevno jesu lep prizor ali isključivo kroz prozor, dok gustiramo čašu Primitiva i razmišljamo koliko bi trebalo da budemo zahvalni uprkos svemu. Ali kada nekoliko sati kasnije dođe red i na nas da izađemo i završimo obaveze po gradu, brzo povlačimo sve lepe misli kojima smo blagosiljali zimsku sezonu. Jer hladno je, vlažno, ulice su mokre, sa krovova padaju komadi raskvašenog snega, gužva u saobraćaju dostiže svoj vrhunac, kao i kakafonija sirena nervoznih vozača. Zaista je lako prepustiti se životu na početku godine i preći na autopilot, a u toj apatiji stil je kategorija koja obavezno strada. Kome je još do sređivanja, kada samo želimo da protrčimo kroz sastanke i vratimo se svom jorganu. Ipak, sada se trudimo da se uhvatimo u koštac sa svim, pa i tim problemom, u današnjim stilskim vežbama pokazujemo na praktičnim primerima da postoje kombinacije koje jednako dobro izgledaju koliko vas i greju. Hvatajte beleške.

 

1

 

 

Ukoliko imate važan sastanak u rokovniku bilo bi lepo da preskočite buce za sneg, trenerku i perjanu jaknu. I elegancija ima svoju stranu “za zimske dane”. Helanke mogu zameniti funkciju najlonki kako biste ipak poneli finu haljinu. Umesto kape navučene preko glave odlučite se za zimski šešir, koji vam u trenutku menja izgled, ali i stav.

 


 

2

 

 

Ova kombinacija je jedna od onih multifunkcionalnih, dobro će vam poslužiti od pića sa drugaricama, preko šopinga, do druženja sa porodicom. Dovoljno toplo i udobno da ne poželite da se brzo vratite kući, a dovoljno trendi i kul da se osećate sjajno u odeći koju nosite.

 


 

3

 

 

Igra sa stilom kakav su nosile naše mame? Pa, u eri u kojoj je "retro" ključna reč, takav stajling vam može doneti samo ekstra poene. Uz to ako se u toku sive zime odlučite za boje automatski ćete delovati sređenije. Ova kombinacija dokazuje da se određeni nivo elegancije može zadržati i tokom ljutih minus temperatura.

 

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor