Pretraga

Sladak život: Predlažemo vam modne kombinacije inspirisane Italijom

Sladak život: Predlažemo vam modne kombinacije inspirisane Italijom

Tekst: BURO.

Početak proleća je zaista ono najslađe vreme, iznenada stiže novi nalet energije (a ni dodatni sat dana ne odmaže), hitno uplaćujemo treninge, peglamo najlepše haljine i većamo sami sa sobom koji je to pravi trenutak za bosa stopala. Raspoloženje prelazi u kategoriju cvrkutavo, a modne kombinacije u sekciju razigrano, raznobojno i pomalo izazovno. Prvo sunce nas baš inspiriše! Zato vam ovog petka predlažemo da u svoje ormane dodate kombinacije inspirisane slatkim italijanskim životom. Ne plašite se printova i malo boje. Bitno je da je zabavno i ne brinite se, optimistično navijamo da uskoro i zaista ponovo posetimo tu prelepu zemlju, a do tada Italija će živeti sa nama kroz outfiTe.

Sexy vibe

Sladak život: Predlažemo vam modne kombinacije inspirisane Italijom (фото 5)

PARFEM, D.S. & DRUGA

Sladak život: Predlažemo vam modne kombinacije inspirisane Italijom (фото 6)

PAPUČE, ZARA

Italijanke ne zaziru od toga da ponesu i nešto izazovnije, ali maestralno znaju da se zadrže na granici koja kaže seksi i privlačno i nikada ne pređu u preterano i vulgarno. Trik je ne otkriti sve, ali i osećati se jako dobro u odeći koju nosite. Probajte sa retro epizodom, kul farmerke ravnih nogavica sjajno će se uklopiti uz Jacquemus viziju seksipila, dodajte minimalne potpetice i odmah ćete početi da koračate drugačije. I na kraju, velika kič šnala neka ide u još veće lokne.

Casual vibe

Dugačka vikend šetnja? Dogovorili ste i piknik u lokalnom parku? I da se svrati do pijace, po voće i flašu vina? Imamo kombinaciju kao stvorenu za takvu lenju epizodu. Iako su patike i trenerka okej, probajte da podignete ulog. Espadrile će biti jednako udobne, a izgledaćete kao da ste se potrudili oko svog look-a. Široke pantalone i teksas košulja takođe su prijatan izbor, a sve začinite detaljima i ne plašite se boje žutog zlata.

Cool vibe

Znate one žene koje prođu, a vi zateknete sebe kako razmišljate gde li žive, šta rade, s kim se druže... Ključ je u samopouzdanju, ali i dobra odevna kombinacija može dosta pomoći ako želite da proizvedete takav efekat na svoju okolinu. Lepa haljina, ukrojena na pravim mestima je kamen temeljac. A zatim razigrajte sve detaljima koji izgledaju neobično, ali vanvremenski. Trenč mantil sa twistom u vidu pufnastim rukavima neka bude trešnjica na torti. Pogled pravo i uživajte u pažnji.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor