Pretraga

Spremate se za ski-vikend? U ovim komadima ćete osvojiti sve na stazi (ali i van nje)

Spremate se za ski-vikend? U ovim komadima ćete osvojiti sve na stazi (ali i van nje)

Tekst: BURO.

Ponekad se čini da ceo svet deli kolektivnu opsesiju skijanjem i vikendima na planini. Bilo da zaista ne silazite sa staze ili vam je pijuckanje kuvanog vina na suncu draži sport, ova selidba života u hladnije krajeve sa sobom nosi i posebne modne zahteve. Opsesija princezom Dianom ne jenjava, vintage reklame za Hermes marame i Chanel bordove su u stalnoj postavci moodboardova, a Miu Miu revija za ovu sezonu nam je pomutila razum svojim štepanim ski-odelima i krznenim čizmama iznad kolena. Luksuz se izdiže na n-ti stepen, a mi vam donosimo ultimativne šoping liste - koja god da ste ski-persona ove godine.


Snežna kraljica


Bukvalno i prenosno. Beli outfit od glave do pete je apsolutna skijaška (i filmska) klasika, nešto poput zimske inkarnacije na temu legendarnog bikinija Ursule Andress - samo mnogo praktičniji.


Retro


Ski-kombinezon sa dugim rukavima namenjen je pravim skijašima koji se ne boje nijednog spusta ali ni toga da rekreiraju svoje omiljene retro lookove. Kolor kombinacije u stilu sedamdesetih odnose prvo mesto zajedno sa detaljima metalik odsjaja. 


Fashionista


Ako su vam modni stavovi jednako važni koliko i samo skijanje (a pogotovo ako su vam važniji), onda je tu set u logomanija stilu. Najbolji dolaze u svedenim modnogram varijacijama na temu, poput ovog sa Fendi potpisom.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor