Pretraga

Ukoliko idete na more, ove komade morate imati u svom koferu

Ukoliko idete na more, ove komade morate imati u svom koferu

Tekst: BURO.

Odabrali ste destinaciju, kupili karte. Spustili ste omiljeni kofer i on vas sad prazan gleda pravo u oči. Ne treba vam mnogo, leto je vreme kada pojednostavljujemo stvari, a ovih pet komada su ono najosnovnije (i sasvim dovoljno), uz dobar SPF, naravno. 

27/4 Haljina

Izbegnite bilo kakve komplikacije i bespotrebno razmišljanje haljinom koja vam dobro stoji i odgovara svim prilikama od jutarnje šetnje pored obale do ispijanja Aperola posle večere.

pletena torba

Da li je leto uopšte leto bez rafije (i materijala koji na nju liče)? Odgovor je ne, a pletena torba je ne-o-pho-dna, bilo da vam je potreba za plažu, izlet ili večeru.

Kupaći sa logom

Tačnije, jednodelni kupaći koji svima jasno daje na znanje za koji tim igrate. Zaboravite na skromnost i pored plaže, nosite ga i kao top uz šorts ili suknju na preklop.

Sandale sa kanapom

Espadrile su proveren izbor ali kanap jednako dobro izgleda i kada nije samo na đonu. Dodatni poeni idu za sve eksperimente sa bojom i neočekivanim detaljima poput resa.

morski Nakit

Biseri, školjke, ribe i korali su jedini nakit koji želimo da nosimo dok slušamo talase. Uz njega se i najobičnija kombinacija potkošulje i šortsa pretvara u look book resort kolekcija.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor