Pretraga

Umeće šopinga: Hvatamo prolećni zalet zajedno sa high street radnjama

Umeće šopinga: Hvatamo prolećni zalet zajedno sa high street radnjama

Tekst: Jelena Karakaš

U vazduhu miriše proleće i nepogrešivo znam da ulazimo u bolji period. Ako se zagledate na golim granama primetićete stidljive pupoljke koji će se uskoro pretvoriti u neodoljive bele i ružičaste cvetiće koji služe kao orijentir da sa sebe zbacimo kapute i šalove i utrčimo u svilu, saten i probamo da pokažemo malo gole kože. To je uvek zahtevna misija posle zimskih meseci, posebno jer smo većinu tih dana proveli parkirani pod ćebetom kod kuće. Zato je sada vreme za renoviranje ormana, odnosno bolje da kažem njegove unutrašnjosti. Vuna, pliš i tvid napolje, useljavamo nove komade od svilenkastih materijala koji su po definiciji seksi, a to je ono što nam je potrebno posle faze sa trenerkama koja je predugo trajala.

Haljina za sve

Umeće šopinga: Hvatamo prolećni zalet zajedno sa high street radnjama (фото 1)

Stvarno za sve. Uz sako savršena za ofis. Bez njega uz jednostavne sandale kao stvorena za ispijanje koktela za barom. Uz patike i kardigan genijalna za vikend druženje sa prijateljima. Svima nam je potrebna takva haljina! Posebno ako stiže u varijaciji sa tufnicama. U originalu koji potpisuje brend Réalisation Par one su žute boje, a u varijanti koju Zara nudi po ceni od 3.990 dinara tu su crne tufne na maslinastoj pozadini. Ali efekat je isti - odličan.

Za disciplinovane

Umeće šopinga: Hvatamo prolećni zalet zajedno sa high street radnjama (фото 2)

Ko je shvatio karantin i pandemiju kao vreme da zastane i posveti se samom sebi i svom izgledu, svaka čast, glasno aplaudiram. Ukoliko spadate u tu grupu vi bezbrižno možete priuštiti i ponosno poneti jednu à la Jacquemus kreaciju. Ovog puta sa Bershka potpisom po ceni od 2.290 dinara. Otkopčajte i par gornjih dugmića i to je to.

Za ležerne

Umeće šopinga: Hvatamo prolećni zalet zajedno sa high street radnjama (фото 3)

Realno, nedostajale su. Japanke su onaj pravi simbol leta, a zvuk šljapkanja u japankama je jasan znak da se temperatura popela do 30 stepeni. One su svakako udobna obuća, a dizajnerka Rejina Pyo je dizajnirala model nalik na tradicionalne japanske. Zara je požurila da nešto slično ponudi u novoj kolekciji po ceni od 3.990 dinara.

Za optimistične

Umeće šopinga: Hvatamo prolećni zalet zajedno sa high street radnjama (фото 4)

Odnosno za sve one koji veruju da će postojati posebne prigode u 2021. godini (myself included). Jer ako ih bude pink mini haljina će biti fantastičan izbor! Attico modeli uvek donose dozu seksipila, a istovremeno su i vrlo kul i mogu se nositi i u ležernijim prilikama uz drugačiju obuću i aksesoare. Bershka je zaigrala na istom tragu, njihova pink haljina je u prodaji po ceni od 3.590 dinara.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor