Pretraga

Zara rasprodaja je počela! Ovi komadi su u našoj korpi

Zara rasprodaja je počela! Ovi komadi su u našoj korpi

Tekst: BURO.

Foto: Press

O, da! Omiljena rasprodaja godine je počela! Bilo da ste online shopper ili zakleti šetač po radnji, sigurni smo da ste ovaj trenutak jedva dočekali. Očekujemo je danima i priznajemo da smo već unapred imali zacrtane favorite - ovo su komadi na koje treba da obratite pažnju bilo da tražite nešto što ćete kupiti sad i nositi zauvek, najnovije zimske trendove ili ultimativni party outfit i aksesoar.

Klasika

Pozdravljamo plansku kupovinu! Iako ovo znači da, možda, nećete odmah odbući ono što ste stavili u korpu, ona je najbolji način da dopunite komade koji čine osnovu svake dobre garderobe. Uostalom, neke stvari se kupuju onda kada se na njih naiđe, a ne onda kada "gori pod nogama". Najbolji primer? Klasičan trenč iz limited Zara kolekcije.

Trend

Nema apsolutno ništa lošeg u tome što vas ponekad uhvati trend-groznica. Uostalom, ko bi odoleo postavljenom prsluku od veštačke kože, dugoj suknji od teksasa ili mini-torbi arhitektonskih linija. Samo napred!

Party

Nije lako odoleti svim party komadima, pogotovo sad kada su prilike da ih ponesete iza svakog ugla. Glasamo za šljokice i perje (pogotovo kada nisu u očekivanoj crnoj boji), kao i za drugi over the top aksesoar poput svetlucave mreže za kosu.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor