Pretraga

Zasijajte punim sjajem, ovo su najlepši komadi nakita koje smo pronašli u Beogradu

Zasijajte punim sjajem, ovo su najlepši komadi nakita koje smo pronašli u Beogradu

Tekst: BURO.

Znate onaj jedan komad nakita koji kada ga stavite na sebe čini da hodate drugačije? Nije važno da li je ekstravagantan ili suptilan, važno je da je poseban i da ne možete da prestanete da ga nosite, nekad čak i oko njega pravite ceo autfit. To je ono što zovemo opravdanom investicijom, a ovo su naši predlozi za novu sezonu - i da, dostupni su kod nas.

#1 OGRLICA U TRI BOJE 

Zasijajte punim sjajem, ovo su najlepši komadi nakita koje smo pronašli u Beogradu (фото 1)

LOEWE

Ova Loewe ogrlica bukvalno ima bezbroj lica. Može da bude savršen solista, zbog toga što je u tri boje lako se sklapa u sve more is more kombinacije nakita, a ne mora uopšte ni da bude u ulozi ogrlice - jednako dobro izgleda kao chunky narukvica ako se više puta obavije oko ruke. 

#2 STATEMENT PRSTEN SA DIJAMANTIMA

Zasijajte punim sjajem, ovo su najlepši komadi nakita koje smo pronašli u Beogradu (фото 2)

PASQUALE BRUNI

Jedan komad koji je i više nego dovoljan! Ovaj Pasquale Bruni prsten od belog zlata sa dijamantima obavija prst nežnim laticama i neverovatno je ženstven. Zamišljamo ga uz minimalističke kombinacije u kojma igra glavnu ulogu.

#3 ASIMETRIČNE MINĐUŠE

Zasijajte punim sjajem, ovo su najlepši komadi nakita koje smo pronašli u Beogradu (фото 3)

MINĐUŠE, MAGDA BUTRYM

Volimo svaki komad sa Magda Butrym potpisom, bilo da se radi o haljinama za velikim cvećem, ciklama satenskim papučama ili nakitu. Ovaj par asimetričnih svetlucavih minđuša samo potvrđuje ovo pravilo.

#4 KERAMIČKI PRSTEN

Zasijajte punim sjajem, ovo su najlepši komadi nakita koje smo pronašli u Beogradu (фото 4)

IDC

IDC prstenje sa keramikom i dijamantima su minimalizam i luskus izdignuti na novi nivo. Želimo da nosimo ovaj crni model 24 časa dnevo, 7 dana u nedelji.

#5 EDGY DIJAMANTSKE MINĐUŠE

Zasijajte punim sjajem, ovo su najlepši komadi nakita koje smo pronašli u Beogradu (фото 5)

KALYS

Nije lako reinventovati klasiku, a Kalys komadi su upravo od ovog umeža napravili svoj zaštitni znak. Umesto očekivanih "studs" modela biramo ovaj u kombinaciji sa žutim zlatom koji nas podseća na art deko forme.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor