Pretraga

6 načina da nosite beli top koji vam nikad neće dosaditi

6 načina da nosite beli top koji vam nikad neće dosaditi

Nezamenljivi su

Tekst: BURO.


Sigurni smo da imate bar jedan od svake vrste: top bez rukava, klasičnu majicu i košulju.  Isto tako, verovatno ne sede negde na dnu plakara već điraju sa vama po gradu (i plaži) ali postoje uzbudljiviji način da nosite beli top od kombinacija sa midi suknjom u leopard printu. Oni su savršene kockice za pravljenje svih mogućih kombinacija, a sada na pragu nove sezone, i najbolji saveznici za prelazni period. Evo šest načina na koje ćete iskoristiti sav njihov, a i svoj, potencijal.

6 načina da nosite beli top koji vam nikad neće dosaditi (фото 1)

Ton na ton —

 

Igrajte na kartu "od glave do pete" i istaknite bele i svetlo-bež nijanse tako što ćete ih upariti. Automatski ćete izgledati kao milion dolara (i možda je bolje da preskočite selfije sa kafom i sladoledom u ovom slučaju).

6 načina da nosite beli top koji vam nikad neće dosaditi (фото 20)

Uz teksas —

 

Džins prosto vapi za belinom košulje ili jednostavne majice bez rukava. Inspirišite se Jamesom Deanom ali slobodno dodajte i neki aksesoar u boji u miks.

6 načina da nosite beli top koji vam nikad neće dosaditi (фото 21)

Dramatičan donji deo —

 

Želite dramu ali ne želite da izgledate kao cirkus u po bela dana? Svaki over-the-top komad je spreman za stvaran život ako ga smirite belim gornjim delom. Odjednom suknja od šljokica izgleda kao sasvim logičan izbor za prvu jutarnju kafu.

6 načina da nosite beli top koji vam nikad neće dosaditi (фото 37)

Avangardno —

 

Skulpturalno? Slojevito? Beli top neće odvući pažnju sa onoga što želite da kažete svojom odećom, već to dodatno istaći. Najlakši način da od osnovnih komada napravite koncept - kožni aksesoar u kontrastnim nijansama.

6 načina da nosite beli top koji vam nikad neće dosaditi (фото 38)

Uz blejzer —

 

Najlakša dobitna kombinacija podrazumeva samo dodati sako. Igrajte na kartu suprotnosti i belom bojom "smirite" odelo sa printom ili uparite top sa blejzerom i kontrastnim donjim delom.

6 načina da nosite beli top koji vam nikad neće dosaditi (фото 52)

Slojevito —

 

Omiljeni stajling, najzahvalniji komad. Bela majica, rolka, košulja ili bluza - imamo ideju za svaku! Jedva čekamo da malo zahladi pa da krenemo u realizaciju.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor

Ostavite komentar