Pretraga

Ako nikada niste razmišljali o prsluku nakon ova 4 genijalna načina na koji možete da ga nosite - sigurno ćete početi

Ako nikada niste razmišljali o prsluku nakon ova 4 genijalna načina na koji možete da ga nosite - sigurno ćete početi

Tekst: BURO.


Foto: ImaxTree

 

Priznajte da postoje neki komadi garderobe o kojima inače ne razmišljate, ili ne znate šta biste sa njima i kako biste ih nosili.  Jedan od njih jeste prsluk. Bilo da je onaj preuzet iz muškog garderobera koji ide uz odelo, bilo da je štrikani na koji ste zaboravili da ga imate, ili dugački koji izgleda kao kaput bez rukava. Da li sada kada vam nabrajamo sve ove tipove prsluka počinjete polako da shvatate mogućnosti koje ovaj multi-praktični komad nudi? Možda vam je bila potrebna samo mala inspiracija pa da prevalite i odlučite da ga uvrstite u neku od svojih kombinacija. A ko će vam poslužiti kao bolja inspiracija od street style zvezda? Nema potrebe da pružate otpor, pogledajte ove primere i ubacite prsluk u svoje jesenje outfite.

 

Ako nikada niste razmišljali o prsluku nakon ova 4 genijalna načina na koji možete da ga nosite - sigurno ćete početi (фото 1)
Ako nikada niste razmišljali o prsluku nakon ova 4 genijalna načina na koji možete da ga nosite - sigurno ćete početi (фото 2)

IDEJA
#1

 

Ako slučajno imate kod kuće u ormaru štrikani prsluk sa kojim niste znale šta da radite, vreme je da se razigrate. Prva stvar kada krenete da razmišljate o stajlingu kada ga koristite jesu - slojevi. Dozvoljeno je sve: i prsluk preko košulje, preko majice, ispod sakoa ili čak preko džempera (!).

Ako nikada niste razmišljali o prsluku nakon ova 4 genijalna načina na koji možete da ga nosite - sigurno ćete početi (фото 6)

IDEJA
#2

 

Sećate se trenda kada su svi u jednom trenutku nosili donji veš preko garderobe? Sada je nastupila modifikacija toga jer kao što smo pomenuli jesen je pravo vreme za slojevitost, a žene su sve kreativnije. Tako je prsluk poslužio kao top koji ređate preko nekog drugog odevnog komada. Kada složite kombinaciju odaljite se, pogledaje se u ogledalu i divite se sebi i svojoj kreativnosti.

Ako nikada niste razmišljali o prsluku nakon ova 4 genijalna načina na koji možete da ga nosite - sigurno ćete početi (фото 10)
Ako nikada niste razmišljali o prsluku nakon ova 4 genijalna načina na koji možete da ga nosite - sigurno ćete početi (фото 11)
Ako nikada niste razmišljali o prsluku nakon ova 4 genijalna načina na koji možete da ga nosite - sigurno ćete početi (фото 12)

IDEJA
#3

 

Ideja je veoma jednostavna - uzmete duži kaiš, pojas ili torbicu i strukirate svoj prsluk. Efekat koji postižete ovim stajlingom je fantastičan (pa pogledajte fotografije!). Mali savet - radi upečatljivijeg efekta birajte prsluk koji je veći bar za broj kako biste dobili mogućnost da preklopite jednu stranu prsluka preko druge i tako dobijete fantastičnu siluetu.

Ako nikada niste razmišljali o prsluku nakon ova 4 genijalna načina na koji možete da ga nosite - sigurno ćete početi (фото 16)

IDEJA
#4

 

Radnički prsluk. Toliko jednostavno. Možete da ga nabavite svuda, od high street radnji do specijalizovanih koje prodaju baš ovakve prsluke sa mnoštvom džepova. Najbolji efekat postižete kada ga prebacite preko neočekivano elegantne kombinacije.

Ako nikada niste razmišljali o prsluku nakon ova 4 genijalna načina na koji možete da ga nosite - sigurno ćete početi (фото 20)

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor

Ostavite komentar