Pretraga

Otkrijte it-torbu koja nema vidljiv logo ali je vidimo svuda

Otkrijte it-torbu koja nema vidljiv logo ali je vidimo svuda

Tekst: Manda Javorina

Street style je poklon koji nikad ne prestaje da daje i zato mu se cele godine vraćamo po puškice, a ove sezone jedan od profersora je Carolina Santo Domingo. I iako čvrsto stojimo iza toga da jedini razlog zbog kog ćete nešto kupiti ne treba da bude trend, nema ništa loše u tome da znate koji su, zar ne? A ako je odeća ove sezone bila odlična, torbe su možda bile još bolje. Dobra tašna, na kraju krajeva, može biti i jedini street style mamac koji vam je potreban, pod uslovom da znate koju da odaberete.

Da li vam nešto znači ime Carolina Santo Domingo? Amphora? Ako se do sad niste zvanično upoznali, ne brinite, sigurno se znate iz viđenja. Carolina je američka dizajnerka koja je među prvima napravila it-torbu koja ne košta kao manji automobil, a Amphora njeno najpoznatije čedo koje se udomilo u ormarima modnih urednica, influenserki i stylish devojaka širom sveta. Njena jednostavna geometrija se raspoznaje jednako lako kao i logo neke velike kuće, dolazi u dve veličine - mini i normal - i može da se nosi u ruci, oko ruke ili preko ramena. I zato je na vrhu naše liste želja. 

Otkrijte it-torbu koja nema vidljiv logo ali je vidimo svuda (фото 1)

Otkrijte it-torbu koja nema vidljiv logo ali je vidimo svuda (фото 2)Otkrijte it-torbu koja nema vidljiv logo ali je vidimo svuda (фото 3)Otkrijte it-torbu koja nema vidljiv logo ali je vidimo svuda (фото 4)

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor