Pretraga

Završena je nedelja mode u Kopenhagenu, ovo su najbolji trendovi koje smo izdvojili sa ulica danske prestonice

Završena je nedelja mode u Kopenhagenu, ovo su najbolji trendovi koje smo izdvojili sa ulica danske prestonice

Tekst: BURO.

Foto: ImaxTree

Danske it devojke su na tronu Instagrama gotovo od trenutka njegovog nastanka, a na upravo završenoj Nedelji mode u Kopenhagenu ponovo su zablistale. Kao i obično, a posebno nam prija što možemo da iskoristimo ove reči, sve oči bile su jednako uprte na piste i na ono što se dešavalo na ulicama za vreme ta tri dana. Dok i dalje ne znamo kad i kako bismo mogli da se domognemo komada sa pista, prepisivanje stajlinga koje smo videli u prvim redovima može da počno gotovo odmah i trenutno je sva inspiracija koja nam je potrebna za septembar.

Završena je nedelja mode u Kopenhagenu, ovo su najbolji trendovi koje smo izdvojili sa ulica danske prestonice (фото 1)

velike torbe

Ako su ulice Kopenhagena ikakvo merilo - a jesu - vreme minijaturnih torbi je prošlo. Da li kao deo opšteg okretanja praktičnosti, tek devojke koje su došle na Nedelju mode sa sobom su nosile velike ili čak XXL modele. Ovo ne znači da iste nisu maksimalno dizajnirane: kontrastne boje i neobične teksture su na prvom mestu.

Završena je nedelja mode u Kopenhagenu, ovo su najbolji trendovi koje smo izdvojili sa ulica danske prestonice (фото 2)
Završena je nedelja mode u Kopenhagenu, ovo su najbolji trendovi koje smo izdvojili sa ulica danske prestonice (фото 3)
Završena je nedelja mode u Kopenhagenu, ovo su najbolji trendovi koje smo izdvojili sa ulica danske prestonice (фото 4)

Završena je nedelja mode u Kopenhagenu, ovo su najbolji trendovi koje smo izdvojili sa ulica danske prestonice (фото 5)

BERMUDE

Tik iznad kolena, kao da ste ih sami napravili od XL farmerki jednim potezom makaza ili, eventualno od kože, nova reinkarnacija bermuda je antiteza biciklističkim šortsevima (iako je i njih bilo u velikom broju). Minimalistička paleta crne i bele ili nežnih pastela dodatno osvežava kombinacije. Planiramo da ih prošetamo i na posao.

Završena je nedelja mode u Kopenhagenu, ovo su najbolji trendovi koje smo izdvojili sa ulica danske prestonice (фото 6)
Završena je nedelja mode u Kopenhagenu, ovo su najbolji trendovi koje smo izdvojili sa ulica danske prestonice (фото 7)
Završena je nedelja mode u Kopenhagenu, ovo su najbolji trendovi koje smo izdvojili sa ulica danske prestonice (фото 8)

Završena je nedelja mode u Kopenhagenu, ovo su najbolji trendovi koje smo izdvojili sa ulica danske prestonice (фото 9)

NEŽAN KOLOR-BLOK

Najnovija i realno najprefinjenija varijacija na temu kolor-blokinga u izvedbi koju su nam pružile skandinavke izgleda kao igra promišljenih kontrasta pročišćenih od svake banalnosti. Posebni ekstra poeni za sve kombinacije koje uključuju i komade od kože.

Završena je nedelja mode u Kopenhagenu, ovo su najbolji trendovi koje smo izdvojili sa ulica danske prestonice (фото 10)
Završena je nedelja mode u Kopenhagenu, ovo su najbolji trendovi koje smo izdvojili sa ulica danske prestonice (фото 11)
Završena je nedelja mode u Kopenhagenu, ovo su najbolji trendovi koje smo izdvojili sa ulica danske prestonice (фото 12)

Završena je nedelja mode u Kopenhagenu, ovo su najbolji trendovi koje smo izdvojili sa ulica danske prestonice (фото 13)

PRINT OD GLAVE DO PETE

Nije revolucionarno ali je o-tako-lepo! Dezenirani materijali preplavili su sve od letnjih kompleta u stilu šezdesetih, preko odela, pa sve do lepršavih maksi haljina i ne, nismo se ni najmanje umorili od njih! Štaviše, planiramo da baš u njima uživamo u septembarskom suncu.

Završena je nedelja mode u Kopenhagenu, ovo su najbolji trendovi koje smo izdvojili sa ulica danske prestonice (фото 14)
Završena je nedelja mode u Kopenhagenu, ovo su najbolji trendovi koje smo izdvojili sa ulica danske prestonice (фото 15)

Završena je nedelja mode u Kopenhagenu, ovo su najbolji trendovi koje smo izdvojili sa ulica danske prestonice (фото 16)

CRNA KOŽA

Ovo vam je verovatno poslednja asocijacija na leto i tople dane ali crna koža koju smo videli u Kopenhagenu nas je osvojila na juriš. Top koji se vezuje ispod grudi i otkriva ceo stomak je možda malo ekstreman za stvarni život (iako genijalno izgleda) ali niko nas neće sprečiti da prvom prilikom ponesemo bermude ili široke pantalone od ovog materijala. Po mogućstvu uz najobičniju belu potkošulju.

Završena je nedelja mode u Kopenhagenu, ovo su najbolji trendovi koje smo izdvojili sa ulica danske prestonice (фото 17)
Završena je nedelja mode u Kopenhagenu, ovo su najbolji trendovi koje smo izdvojili sa ulica danske prestonice (фото 18)
Završena je nedelja mode u Kopenhagenu, ovo su najbolji trendovi koje smo izdvojili sa ulica danske prestonice (фото 19)
Završena je nedelja mode u Kopenhagenu, ovo su najbolji trendovi koje smo izdvojili sa ulica danske prestonice (фото 20)

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor