Pretraga

4 načina kako da ove zime nosite kapute od ovčijeg krzna (pravog ili ne)

4 načina kako da ove zime nosite kapute od ovčijeg krzna (pravog ili ne)

Tekst: BURO.

Osim toga što je neverovatno stylish, ne postoji mekši i topliji zimski kaput od onog od ovčijeg krzna - pravog ili ne. A kada pogledamo kroz prozor, upravo je "meko" ključna reč koju tražimo. Ovo je komad koji se kupuje jednom i nosi u bezbroj prilika, evo i kako. 


UZ FARMERKE


4 načina kako da ove zime nosite kapute od ovčijeg krzna (pravog ili ne) (фото 1)
STAND STUDIO

Najklasičnija opuštena kombinacija sa kojom nema greške jesu dobre farmerke, meko pletivo u vidu omiljenog džempera i bele patike ili ravne čizme sa debelim đonom. Bez mnogo razmišljanja. 


uz vunenu haljinu


4 načina kako da ove zime nosite kapute od ovčijeg krzna (pravog ili ne) (фото 2)
MASSIMO DUTTI

Ova haljina jeste komad sezone, a kada je uparite sa shearling komadom sve dobija novu dimenziju. Igrajte na ton-na-ton kartu i izbegavajte kontraste, a jedini drugi komad koji vam je potreban jesu čizme do kolena na štiklu. 


sa sjajnom kožom


4 načina kako da ove zime nosite kapute od ovčijeg krzna (pravog ili ne) (фото 3)

Jednostavan luksuz? Ovčije krzno i glatka sjajna koža. Ova igra tekstura je kao stvorena za sve koji vole minimalističke kombinacije sa neočekivanim obrtom.


uz večernju haljinu


4 načina kako da ove zime nosite kapute od ovčijeg krzna (pravog ili ne) (фото 4)
KHAITE

Izvedite svoje krzno u grad. Uostalom, svi već znamo da kada su izlasci u pitanju, kaput igra jednako važnu ulogu kao i torbe ili cipele. Mini-haljina sa tankim crnim čarapama od debeljeg materijala poput pliša ili midi svileni slip? Odaberite sami.

BURO. iZBOR

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor