Pretraga

5 šik zimskih kombinacija koje prepisujemo odmah

Tekst: BURO.

Ako zima bude ovakva kakva je bila do sad, nemamo ništa protiv da potraje. Zašto? Zato što je vreme savršeno za isprobavanje slojevitih šik kombinacija koje inače teško da mogu da se izvedu kada je minus. Donosimo vam pet koje prepisujemo odmah.

#1 KRATKA JAKNA + SUKNJA

Kratka suknja, grilonke, mokasine sa debelim đonom i aksesoar u crnoj boji sa zlatnim detaljima savršena su zimska dopuna za kratku jaknu u kontrastnoj ali neutralnoj nijansi, a upravo po ovakvoj silueti uvek prepoznajemo Laurence. 

5 šik zimskih kombinacija koje prepisujemo odmah (фото 1)
5 šik zimskih kombinacija koje prepisujemo odmah (фото 2)

@LAURENCEFORTNICOTE

#2 XXL ŠAL + KOŽNE PANTALONE + ČIZME DO KOLENA

Opsesija šalovima koji mogu da posluže kao ćebe je na vrhuncu i obožavamo način na koji ga nosi Lauren - kao kontrastan detalj tamnoj kombinaciji kožnih pantalona i čizama do kolena na nisku štiklu.

5 šik zimskih kombinacija koje prepisujemo odmah (фото 3)

@ASTYLEDIT

#3 HALJINA OD TRIKOTAŽE + PRSLUK + MARAMA ZA POJASOM

Jen Azoulay je pravi mastermind u spajanju muških i ženskih komada pa tako i od minimalističke haljine od trikotaže pravi nešto novo uz pomoć dugog prsluka i damskog kaiša oko kog je upletena (još damskija) svilena marama.

5 šik zimskih kombinacija koje prepisujemo odmah (фото 4)
5 šik zimskih kombinacija koje prepisujemo odmah (фото 5)

@JEN_WONDERS

#4 PERJANA RAKNA + BALAKLAVA + PENCIL SUKNJA

Plus luksuzne kožne rukavice u boji, plus Wayfarer naočare za sunce... Uspešni detalji samo se nižu na ovom outfitu u kom Jenny Walton pokazuje ono što najbolje radi. Realno, ne poznajemo nikog drugog ko na tako organski način može da spoji lady i normcore estetiku.

5 šik zimskih kombinacija koje prepisujemo odmah (фото 6)

@JENNYMWALTON

#5 KOŽNA SUKNJA + DUGAČAK SAKO + TANAK KAIŠ

Izužena silueta od naizgled oversized komada? Lauren nam je pokazala da je itekako moguća kada je spojila midi usku kožnu suknju sa dugačkim sakoom i muškom belom košuljom i istakla struk jednostavnim kožnim kaišem bez kopče. 

5 šik zimskih kombinacija koje prepisujemo odmah (фото 7)
5 šik zimskih kombinacija koje prepisujemo odmah (фото 8)

@ASTYLEEDIT

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor