Pretraga

Aksesoari od veštačkog jagnjećeg krzna vladaju ove sezone - evo kako da ih nosite

Aksesoari od veštačkog jagnjećeg krzna vladaju ove sezone - evo kako da ih nosite

Tekst: BURO.

Ponekad pomislimo i da preterujemo sa zahtevima da ove sezone sve bude mekanije od mekanog i vrlo, vrlo nežno. Povremeno se odvažimo, vratimo se u regularno biznis izdanje i izađemo da se borimo sa obavezama. No, pošto ponovo pređemo kućni prag sva volja i energija nestaju iznova shvatajući da se nalazimo u neobičnom trenutku gde je jedini put ka zadržavanju zdravog razuma izuzetna nežnost ka sebi, ali i ka drugima. Ta činjenica se snažno ogleda i u aktuelnim modnim trendovima.

Aksesoari od veštačkog jagnjećeg krzna vladaju ove sezone - evo kako da ih nosite (фото 1)

@ANNAMARADAN

Spustili smo se sa štikli, ogrnuli velikim paperjastim jaknama, a od sad nam i aksesoari mogu pružiti malo utehe. Naime, većina torbi i cipela koje sada možete pronaći po radnjama izrađena je od veštačkog jagnjećeg krzna. Jer, da, situacija je dovoljno loša da ćemo u momentima poželeti da zagrlimo sopstvenu torbu, kada već ne možemo nikoga drugog.

A kako kombinovati ovaj trend? Vrlo je jednostavno, pletivo i koža su sjajan pratilac jednoj mekanoj torbici koja praktično izgleda kao oblačak. Za one koji nikako ne mogu da se spakuju u manje torbe tu je opcija velikih cegera sa pratkičnom ručkom. Držite se neutralne palete ako želite da postignete vajb danskih blogerki.

Aksesoari od veštačkog jagnjećeg krzna vladaju ove sezone - evo kako da ih nosite (фото 10)
@ANNAMARADAN

Kada je obuća u pitanju, stvari postaju još zabavnije. Pre svega jer bilo koja vrsta cipela i čizama sa dodatkom veštačkog krzna deluje pomalo otkačeno (posebno ako se radi o modelu klasične cipele na štiklu kakav nam ove sezone nudi Marni) i kao da ste krenuli na odmor na planinu, a to je osećaj koji će nam svima prijati. Uokoliko niste sigurni koliko dobro ćete izneti ovaj trend, probajte sa malim stvarim bucket kapa, ili kačket od imitacije jagnjećeg krzna biće odličan način da zaokružite svoj outfit.

Aksesoari od veštačkog jagnjećeg krzna vladaju ove sezone - evo kako da ih nosite (фото 13)
@ANOUKYUE

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor