Pretraga

Balaklava kapa je najpraktičniji aksesoar koji možete da zamislite, evo kako da je nosite

Balaklava kapa je najpraktičniji aksesoar koji možete da zamislite, evo kako da je nosite

Tekst: BURO.

Decembar je bio više nego blag prema nama, ali se čini da je januar odlučio da nam to nadoknadi. Sunce se istina probija ali na ulicama je i dalje led i aksesoar koji biramo - bar jednom - savršeno se uklapa u ovaj seting. Da vam je neko pričao da će kape koje smo nosili u zabavištu i donedavno gledali samo na fotografijama jugonostalgičnih naloga na Instagramu danas biti najnošeniji zimski komad, da li biste im ozbiljno poverovali?

E, pa taj trenutak je došao: balaklava je jedina kapa koja vam treba ove sezone. I to ne samo ako ste na snegu, čini se. Devojke na Instagramu nose je čak i da se izležavaju po kući (a svi želimo da se izležavamo u kombinacijama koje pravi The Pouf) i na suncu ili treniraju (Nike ima odlične opcije od high tech tkanina).

Ali šta je stvarno balaklava (osim kul trenda koji će vas utopliti)? Ne možemo ih nazvati šalovima, niti kapama pošto su realno - oba. Možda nešto poput kapuljače koja je izgubila ostatak duksa? Bilo kako bilo, uklopiti ih u zimski outfit je mnogo jednostavnije nego što se čini, ništa komplikovanije od bilo koje druge (štrikane) kape, realno. Obožavamo ih uz slojevite kombinacije i kapute sa oversized ramenima. kako ćete vi nositi svoju?

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor