Pretraga

Benzinska pumpa kao ultimativna modna inspiracija? U slučaju Kim Kardashian to je pravi pogodak

Benzinska pumpa kao ultimativna modna inspiracija? U slučaju Kim Kardashian to je pravi pogodak

Tekst: BURO.

Benzinska pumpa ističe se kao nova modna it destinacija (ma kako to zvučalo). Modne insajderke, influenserke i devojke koje ih prate kao glavni modni aksesoar u poslednje vreme biraju pumpu za točenje goriva, a u slučaju Kim Kardashian to je pun pogodak!

Kim se naravno pojavila na Fendi reviji organizovanoj povodom dvadesetpetogdišnjice njihove kultne Baguette torbe, a pre toga nas je zaledila kao glavna zvezda najnovije Balenciaga kampanje. Ipak, njeni "pumpa autfiti", u poslednje vreme privlače najviše pažnje.

Benzinska pumpa kao ultimativna modna inspiracija? U slučaju Kim Kardashian to je pravi pogodak (фото 1)
Benzinska pumpa kao ultimativna modna inspiracija? U slučaju Kim Kardashian to je pravi pogodak (фото 2)

Najvreliji autfit koji kruži društvenim mrežama je zapravo prilično jednostavna, basic crna Balenciaga haljina uparena sa čizmama na štiklu i crnim naočarima. Ovo svakako nije prvi put da Kim kombinuje rafinisano ulje sa modom. Od 2010. godine benzinska pumpa je postala paparaco pit stop za, slobodno možemo reći, jednu od najmoćnijih žena današnjice (sviđalo se to nama ili ne).

Benzinska pumpa kao ultimativna modna inspiracija? U slučaju Kim Kardashian to je pravi pogodak (фото 3)

U junu 2021. ubrzo nakon što je podnela zahtev za razvod od Kanye Westa, Kim je pumpom prošetala crnu kožnu Christian Dior haljinu i narandžastu kožnu jaknu. Dok je izlazila sa zadnjeg sedišta svog srebrnog Maybacha 2019. godine, bila je u zelenoj haljini, a samo nekoliko meseci pre toga prošetala je Versace haljinu koja iz 1996. u kombinaciji ljubičaste, plave i limeta-zelene boje sa čipkom.

Benzinska pumpa kao ultimativna modna inspiracija? U slučaju Kim Kardashian to je pravi pogodak (фото 4)

Naravno da je većina (ako ne i svi) njenih benzinskih izleta isplanirana i iscenirana i da ona itekako vodi računa šta će imati na sebi u svakom trenutku. Poruka da i Kim Kardashian kao i sav običan svet sipa gorivo i da je ona kao i svi drugi je, razume se, još samo jedan detaljno isplanirali marketinški trik, a benzinska stanica je trenutno njeno omiljeno (modno) igralište.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor