Pretraga

Da li se sećate Hilary Duff? Njene japanke sa platformom su jedan od najvećih trendova leta

Da li se sećate Hilary Duff? Njene japanke sa platformom su jedan od najvećih trendova leta

Tekst: BURO.

Svako ko je 2000-ih bio tinjedžer ali i svako ko je trenutno opsednut Y2K nostalgijom seža se HIlaty Duff i njenih japanki. Narandžastih, sa zaobljenom platfromom. One su postale njen zaštitni znak, kako u seriji "Lizzie McGuire" tako i u stvarnom životu. Pogledajte je na bilo kom crvenom tepihu iz tog vremena (da, premijere i dodele nagrada bile su mnogo manje formalne pre nego što su ih se dočepali brendovi i Rachel Zoe) - prekatično je nemoguće pronaći njenu fotku na kojoj ne nosi neku varijaciju na temu.

Da li se sećate Hilary Duff? Njene japanke sa platformom su jedan od najvećih trendova leta (фото 1)
HILARY DUFF 2002.

U istom taboru bile su i Julia Styles, Jessica Simpson i Britney Spears. Raznobojne, visoke, često ukrašene (osim u slučaju Jennifer Aniston koja ih je izgustirala kasnih 90-ih). Rane 2000-e bile su godine japanki sa platformom i nosili su ih svi. U Los Anđelesu 24/7365 dana u godini, u ostatku sveta kad god su to temperature dozvoljavale. 

Da li se sećate Hilary Duff? Njene japanke sa platformom su jedan od najvećih trendova leta (фото 2)
MSGM PROLEĆE/LETO 2022.
Da li se sećate Hilary Duff? Njene japanke sa platformom su jedan od najvećih trendova leta (фото 3)
PRABAL GURUNG PROLEĆE/LETO 2022.

Premotavamo unapred i čini se da smo ponovo na početku. Te gumene i plastične japanke sa platfromom ponovo nas gledaju sa svih strana. Kada smo ih prvi ut videli na revijama za ovu sezonu, nismo bili sigurni da li će se primiti u ovoj eri, ali izgleda da ih ponovo žele svi. Od minimalista koji biraju crne, crno-bele ili modele u prirodnoj boji kože pa sve do onih sa MSGM potpisom čiji đon izgleda kao torta sa TikToka sa svojim raznobojnim đonom i cvetnim aplikacijama. Da li ćete se usuditi da ih (ponovo) obujete? Hilary navija za nas, a mi smo izdvojili najbolje modele.

Da li se sećate Hilary Duff? Njene japanke sa platformom su jedan od najvećih trendova leta (фото 4)
KENDAL JENNER 2022.


Povezani članci

Buro 24/7 Izbor